Tuorein sisältö

San Andreas saa sumunsa takaisin - parjattu GTA Trilogy: The Definitive Edition päivittyi ja sai samalla pelaajien kaipaaman lisäyksen

30.11.2021 klo 20.35 | Luettu: 7697 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Rockstar joutui pyytämään anteeksi aiemmin tässä kuussa julkaistun Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition teknistä tilaa, pelin saatua murskavastaanoton pelaajilta mutta pelinkehittäjä samalla myös lupasi jatkaa pelikokoelman päivittämistä ja parantamista.

Tänään Rockstar peliin uuden 1.03 version päivityksen, joka lupaa liiskata peleistä 117 bugia alkaen aina väärinkirjoitetuista kylteistä ja päätyen sisätiloissa näkyvään sateeseen välianimaatioissa. Koko luettelo lukuisista korjauksista löytyy Rockstarin verkkosivuilta.

Päivitys myös antaa pelaajille mahdollisuuden laittaa päälle GTA: San Andreaksessa uuden ground fog -asetuksen, joka lisää peliin pelaajien kaipaaman sumun. Alkuperäisessä pelissä sumun avulla pelinkehittäjä Rockstar onnistui hyvin peittämään PS2-konsolin teknisiä puutteita mutta samalla myös luomaan pelille omanlaisen tunnelman, jonka puuttuminen kokoelmassa sai kritiikkiä pelaajilta.

GTA: San Andreas sai myös päivittyneen pilvipeitteen korkealla lentäessä, jonka pitäisi myös auttaa peliä muistuttamaan enemmän alkuperäistä versiota tunnelmaltaan eikä aivan niin pieneltä, kuin mistä kokoelman versiota kritisoitiin.



Lähteet: Eurogamer, VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Maaseudun viehätys e... Call of Duty: Warzon... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

destev

30.11.2021 klo 22.36 6 tykkää tästä

Naurettava bugilista. Yli 90% kaikista olisi pitänyt olla selviä jo pelattavan alphan alussa ja korjattuna ennen kuin peli siirtyy betaan. Ainoastaan reijät maailmassa on sellaisia bugeja mitä voi odottaa löytävänsä valmiista tuotteesta, mutta tämänkin pelin tapauksessa ne eivät johtuneet testauksen puutteesta, vaan koko tuotantoprosessin epäsoveltuvuudesta tähän hommaan.
lainaa
Tonava

01.12.2021 klo 05.05 7 tykkää tästä

Pitää muistaa että tämä on nykyisin suunta pelit julkaistaan rikkinäisinä raakileina koska on peli yhtiölle rahakkaampaa julkaista peli bugeineen kuin käyttää 100 tunteja peli testaukseen itse koska pelaajat toimivat ilmaisina pelitestaajina ja raportoivat bugeista
lainaa
maker

01.12.2021 klo 11.37 6 tykkää tästä

rockstar kolahti omaan nilkkaan ahneus kun pelistä tuli bugisena pelattavalle kansalle.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova