Tuorein sisältö

Huhujen mukaan Battlefield 2042:n ensimmäistä kautta saadaan odottaa maaliskuuhun saakka

21.12.2021 klo 22.30 | Luettu: 1380 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Marraskuun loppupuolella julkaistu Battlefield 2042 sai pelaajilta ja kriitikoilta pitkälti nihkeän vastaanoton ja vaikka peli onkin saanut julkaisunsa jälkeen päivityksiä, jotka ovat korjanneet pelin tasapaino-ongelmia ja bugeja, niin pelaajat yhä kritisoivat peliä hieman sisällön puutteesta.

Ikävä kyllä viimeisempien huhujen mukaan tähän ei kuitenkaan ole tulossa helpotusta aivan lähiaikoina, sillä viimeisimmän Battlefield-pelin kimpussa ahkeroineen temporyal-datamyyrän mukaan pelistä löytyy tällä hetkellä pre-season haasteita 12 viikon edestä.



Tämä tarkoittaisi sitä, että pelin ensimmäinen kausi ja sen mukana tuoma lisäsisältö, kuten uusi pelikartta ja spesialisti-hahmo saapuisivat vasta ensi vuoden maaliskuussa. Yksi mahdollisuus voi tietenkin olla, että pelinkehittäjä DICE on tarkoituksella siirtänyt ensimmäisen kauden aloitusta keskittyäkseen korjaamaan pelin julkaisussa ilmentyneitä varsin isoja peruspuutteita ja teknisiä ongelmia.

Vastaavasti uudella Call of Duty: Vanguard -pelillä kesti noin kaksi kuukautta saada ensimmäinen kautensa käyntiin ja tämä tapahtui samaan aikaan kuin julkaisija Activision Blizzard pyöri uusien firman pomoa Bobby Kotickia koskevien kohujen keskellä.

Vaikka vaikuttaakin siltä, että isoimpia sisältöpäivityksiä joudutaan odottamaan, niin toistaiseksi Battlefield 2042 tarjoaa kuitenkin pientä ylimääräistä tekemistä kuten rajatun ajan Tontut vastaan Joulupukit -pelitilaa sekä viimeisimmän päivityksen myötä alkaneita pre-season haasteita. Nähtäväksi kuitenkin jää auttaako tämä pitämään pelaajat pelin parissa vielä useamman kuukauden.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Kuuntele Retro Rewin... Raren perustajien tu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova