Tuorein sisältö

Venäläinen esports-organisaatio Virtus.pro hermostui ja väittää joutuneensa cancel-kulttuurin uhriksi

06.03.2022 klo 11.00 | Luettu: 2792 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Uutisoimme aiemmin, kuinka venäläisiä esports-organisaatioiden joukkueita on estetty kilpailemasta turnauksissa. Joukkoon kuului muun muassa venäläinen Virtus.pro, jota estettiin kilpailemasta niin Dota 2:n kuin CS:GO:n parissa. Nyt organisaatio kuitenkin hermostui totaalisesti, kun CS:GO-turnauksia hallinnoiva ESL Pro League esti venäläisjoukkuetta kilpailemasta.

ESL mahdollisti Virtus.pro:n mukaanpääsyn sillä ehdolla, että joukkue ei käyttäisi mm. joukkueen nimeä ja lippuja tai muita tägejä pelipaidoissaan. ESL:n ehdotus ei käynyt organisaatiolle ja nyt Virtus.pro syyttääkin turnausjärjestäjiä cancel-kulttuurista. Heidän mukaansa pelaajat ovat uhranneet paljon aikaa tullakseen huippupelaajaksi, joten on väärin estää heitä kilpailemasta.

Kuten viimeksi uutisoimme Virtus.pron taustalla toimiviin rahoittajiin kuuluu venäläinen oligarkki Ališer Usmanov, joka on asetettu Euroopan unionin toimesta pakotelistalle.

Venäläisjoukkueet ovat ottaneet turnausjärjestäjien ehdotukset hyvin erilailla vastaan. Esimerkiksi Team Spirit jätti omat peliasut kaappiin osallistuessaan Dota 2 -turnaukseen ja puki päälleen paidat, joissa luki peace eli rauha. Team Spirit on venäläinen organisaatio, jonka Dota 2 -joukkueen pelaajiin kuuluu ukrainalaisia ja venäläisiä. Organisaation tiedotteen mukaan Miroslaw Kolpakov on tällä hetkellä Ukrainassa, eikä pysty osallistumaan GAMERS GALAXY: Invitational Series Dubai 2022 -turnaukseen. Hänen tilalle palkattiin turnauksen ajaksi venäläinen Vladimir "RodjER" Nikogosian. Team Spirit kuitenkin tiedotti Twitterissä, että kaikki turnauksesta tulevat voitot lahjoitetaan Punaiselle Ristille.



Lähde: PC Gamer






V2.fi | Miia Lyyra
< V2.fi:n laiteuutiset... Striimaaja osallistu... >

Keskustelut (4 viestiä)

Cubisti

06.03.2022 klo 23.16

Uliuliuli, kukkaset voi lähettää CCCP:n paluusta haaveilevalle valtionjohtajalle.

Silloin koko kansakunta saa palata kaikessa takaisin CCCP:n tasolle, myös tietokonepeleissä eli ei kun vaan Tetristä pelaamaan.
lainaa
Ari

07.03.2022 klo 10.53

se ei ole heidän syy nyt tämä on mennyt jo siihen että jos olet syntymyt venäjälle niin nyt et saa tehdä yhtään mitään
lainaa
destev

07.03.2022 klo 21.11 2 tykkää tästä

Virtus.prolla ei ole näköjään mitään käsitystä mitä "cancel-kuttuuri" tarkoittaa.
lainaa
turhapuuro

08.03.2022 klo 09.50 4 tykkää tästä

Ari kirjoitti:
se ei ole heidän syy nyt tämä on mennyt jo siihen että jos olet syntymyt venäjälle niin nyt et saa tehdä yhtään mitään

Tavalliset venäjän kansalaiset siellä armeijaan värvätään, tavalliset venäjän kansalaiset siellä on hurraamassa sotilasparaateissa, tavalliset venäjän kansalaiset siellä työskentelee valtiolle, tavalliset venäjän kansalaiset maksaa veroja ja rahoittaa diktaattoria.

Kuinka kauan voi kansa vedota siihen että " me vaan toteltiin käskyjä" tai "ei me osallistuttu, me vaan kattottiin vieressä" ?

"vitun cancel-kulttuuri, ei saa edes naapuria valloittaa ja kansanmurhata, vitun suvakit REEEEEE"
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova