Tuorein sisältö

Pelaajat tipauttivat Gran Turismo 7:n arvostelutuloksen pohjalukemiin: 2/10

21.03.2022 klo 15.00 | Luettu: 1445 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Gran Turismo -pelisarjan uusin osa GT7 on saanut kriitikoilta enimmäkseen suitsutusta, V2.fi:n Mikkokin antoi sille lähes täydet tähdet. Peliuutuuden viimeaikaiset vaikeudet ovat kuitenkin saaneet pelaajat osoittamaan mieltään MetaCritic-palvelussa, siellä Gran Turismo 7:n arvostelujen keskiarvo on tällä hetkellä 2.0 mahdollisesta 10:stä.

Syitä "arvostelupommi"-protestille on muutamia: 17. päivä tätä kuuta pelin palvelimet yllättäen menivät huoltoon yli vuorokauden ajaksi, joten peliä ei voinut pelata - "always online" -pelien kääntöpuoli siis tuli näkyvästi esille. Tästä tuskastuneet pelaajat laskivat pelin arvioiden käyttäjäkeskiarvon jo 4.1:een.

Kun kyseinen päivitys viimein saatiin toimimaan, löysivät pelaajat muuta valitettavaa: nyt pelin autoja on entistä hankalampi hankkia kisoja kiertämällä, mikä tulkittiin painostuksena mikromaksujen suuntaan. Yhden pelaajan arvio oli tylysti: "Ei sisältöä. Pakottaa mikromaksuihin. Ruletista saatavat kortit vakioitu. Kisoista saatavat palkinnot ovat vitsi. Autot ovat ylihintaisia. Naurettava renkaiden käyttäytymismalli. Jotkut taustagrafiikat napattu PS3- tai PS2-versiosta".

2.0-keskiarvo on luonnollisesti alhaisin millekään Sonyn pelille Metacriticin käyttäjäarvioissa.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Fortniten uusi kausi... CD Projekt vahvisti ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

21.03.2022 klo 21.08 2 tykkää tästä

Hidas eteneminen ei itseäni kyllä ärsytä, mutta tuo always online -pakko yksinpelissä on kyllä aivan super-MEH, etenkin silloin kun se ei toimi.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova