Tuorein sisältö

Dr Disrespectin ensimmäinen peli tulee olemaan ''evakuointiräiskintä''

11.07.2022 klo 22.30 | Luettu: 1427 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Guy “Dr Disrespect” Beahmin viime vuoden joulukuussa perustama pelistudio Midnight Society on julkaissut verkkosivuillaan ensimmäiset tiedot tulevasta räiskintäpelistään.

Pelinkehittäjän mukaan tekeillä oleva toistaiseksi vielä Project Moon -työnimellä kulkeva Unreal 5 -pelimoottoria käyttävä AAA-peli tulee olemaan ensimmäisen persoonan PvPvE-räiskintä ja Midnight Society kutsuukin sitä "vertikaaliseksi evakuointiräiskinnäksi".



Käytännössä tämä tarkoittaa pelistudion mukaan sitä, että pelin tarkoituksena on yhdistää areena-tyylisten räiskintöjen kenttäsuunnittelu battle royale -räiskintöjen skaalaan sekä pelaajamääriin ja evakuointiräiskintöjen pelikertoihin perustuviin pelimekaniikkoihin.

Midnight Society järjestää heinäkuun lopussa ensimmäisen tilaisuuden pelin kenties hieman kyseenalaisen NFT-teknologiaa hyödyntävän Founders Access -passin omistajille, jossa se aikoo esitellä pelin ensimmäistä pelattavaa lyhyttä Snapshot-demoa.

Ensimmäisen snapshotin on tarkoitus esitellä pelin ensimmäistä asetta sekä pelitilaa ja pelistudio aikookin sen avulla kerätä palautetta pelaajilta liittyen aseiden tuntuun ja muihin yksityiskohtiin.



Pelistudio aikoo julkaista tulevasta Project Moon -pelistä useita pelattavia snapshot-demoja mutta nämä ovat virallisesti saatavilla vain Founders Access -passin omistajille, jotka tosin voivat vapaasti striimata ja jakaa sisältöä niistä eteenpäin.


Lähde: PC Gamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Kojima uhkaa oikeusj... The Quarryn ja Until... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

Insill

Rekisteröitynyt 11.08.2008

11.07.2022 klo 23.01 4 tykkää tästä

Vastaavanlainen peli jossa käytettäisiinkin penistä olisi "ejakulointiräiskintä".
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova