Tuorein sisältö

Kun Google Stadia sulkeutuu, niin nämä pelit saattavat kadota lopullisesti

03.10.2022 klo 12.40 | Luettu: 1896 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Kotaku uutisoi, kuinka osa Google Stadian peleistä saattaa kadota lopullisesti, kun palvelun serverit suljetaan. Syynä on, että pelikirjastossa on muutama yksinoikeuspeli, joita ei ole toistaiseksi julkaistu muille alustoille. Kotakun mukaan nämä pelit ovat: Hello Engineer, PixelJunk Raiders, Outcasters, Pac-Man Mega Tunnel Battle ja GYLT.

Varsinkin GYLT sai aikoinaan ihan positiivisen vastaanoton ollessaan myös ensimmäinen Google Stadian yksinoikeuspeli. Myös Hello Neighborin sisarpeli Hello Engineer keräsi oman pelaajajoukon ympärilleen. Mikäli näitä viittä peliä ei päätetä julkaista muille alustoille, ovat ne siirtymässä pelihistoriassa kadonneiden pelien joukkoon.











V2.fi | Miia Lyyra
< V2.fi:n laiteuutiset... WRC Generations lahj... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

03.10.2022 klo 13.22 1 tykkää tästä

Harmi kun pelit ovat digitaalisia nykyään, noin ne sitten voivat kadota kun palvelukin katoaa. Jotain pikkupalveluita on kadonnut aiemmin johon olin saanut pelejä jostain bundlesta tai muualta. Onneksi Steam ja Epic saattavat selviytyä vielä pari vuotta, jos vaikka joskus ehtisi kokeilemaan kaikkia kokoelman pelejä (ei ehdi).
lainaa
svhiodgroih

03.10.2022 klo 15.46

ei digitaalisuudella mitaan tekemista ihan samoin ne fyysiset levyt ja kasetit katoaisi jos joku ei niita kopioi ja laita laittomaan jakoon
lainaa
Huutista

03.10.2022 klo 17.31 10 tykkää tästä

svhiodgroih kirjoitti:
ei digitaalisuudella mitaan tekemista ihan samoin ne fyysiset levyt ja kasetit katoaisi jos joku ei niita kopioi ja laita laittomaan jakoon

Tämä oli ehkä tyhmintä mitä on tullut vähään aikaan luettua.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova