Tuorein sisältö

Sony aikoo valmistaa jopa kaksi miljoonaa PSVR2-laitetta maaliskuuhun mennessä

03.10.2022 klo 20.30 | Luettu: 1101 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSonyn kunnianhimoinen suunnitelma on valmistaa jopa kaksi miljoonaa PlayStation VR 2 -laitetta ensi vuoden maaliskuuhun mennessä.

Asiasta kertoo Bloomberg-sivusto, jonka lähteiden mukaan Sony aloitti VR-lasiensa valmistuksen jo viime kuussa.

Lähteiden mukaan Sony odottaa uusien VR-lasien kysynnän olevan huomattavasti korkeampaa kuin alkuperäisen PlayStation VR -laitteen, joka näkyy muun muassa suurena tuotantomääränä, sillä alkuperäisellä PSVR:llä kesti kahdeksan kuukautta myydä miljoona kappaletta.

Samojen lähteiden mukaan Sonyn PSVR2-laitteen julkaisun on tarkoitus tapahtua samaan aikaan ensi vuoden alkupuolella, kun PlayStation 5 -laitteiden tuotanto-ongelmat alkavat helpottamaan, jolloin käyttäjillä on mahdollisuus hankkia myös lasien käyttöön vaadittavia konsoleita.

Lähteet myös mainitsevat, että Sonyn ensisijainen tarkoitus on aikoo PSVR2-laseillaan haastaa VR-markkinoiden suurin toimija Meta ja erityisesti sen Meta Quest 2 -lasit, jotka olivat ennen elokuun 100 euron hinnankorotusta yksi edullisimmista tavoista päästä tutustumaan VR-peleihin.

Sony ei ole toistaiseksi vielä julkistanut tulevan PlayStation VR 2 -laitteen hintaa mutta jos sen on tarkoitus kilpailla Meta Quest 2 -lasien kanssa, niin hinta todennäköisesti tulee asettumaan jonnekin 400-500 euron tietämille.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< WRC Generations lahj... Horizon Zero Dawn on... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

maker

04.10.2022 klo 10.10 2 tykkää tästä

aivan turha ja kallis härpäke.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova