Tuorein sisältö

Google julkisti uuden sarjan pilvipelaamiseen tarkoitettuja Chromebook-kannettavia vain pari viikkoa sen jälkeen kuin ilmoitti sulkevansa oman Stadia -palvelunsa

11.10.2022 klo 23.10 | Luettu: 1306 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenGoogle julkisti uuden erityisesti pilvipelaamista varten suunnitellun sarjan Chromebook-kannettavia mielenkiintoisesti alle kaksi viikkoa sen jälkeen, kun teknologiajätti oli ilmoittanut sulkevansa Google Stadia -palvelunsa ensi vuoden alussa.

Kolme uutta Acerin, Asuksen ja Lenovon valmistamaa Chromebook-kannettavaa pitävät sisällään erityisesti pelaamista varten sisällytettyjä ominaisuuksia, kuten 120hz-taajuudella toimivan näytön, WiFi 6 tai 6E -standardia tukevan langattoman sovittimen ja osasta malleista löytyy myös RGB-näppäimistö.

Acer Chromebook 516 GE, Asus Chromebook Vibe CX55 Flip ja Ideapad Gaming Chromebook tulevat kaikki sisältämään GeForce Now -palvelun valmiiksi asennettuna ja ne sisältävät myös tuen Xbox Cloud Gaming- ja Amazon Luna -pilvipelauspalveluille.

Uudet kannettavat tulevat tukemaan GeForce Now -palvelun korkeinta RTX 3080 -näytönohjaimilla varustettua tasoa, eli laitteilla pitäisi pystyä pelaamaan jopa 1600p-tarkkuudella ja 120fps-ruudunpäivityksellä. Lisäksi uudet Chromebookit ovat testattu itsenäisesti GameBench-alustalla varmistaakseen niiden toimivan alle 85 millisekunnin latenssilla ja sulavalla 120fps-ruudunpäivitykselllä.

Tämän lisäksi Google on ilmoittanut tekevänsä yhteistyötä laitevalmistajien, kuten Acer, Corsair, HyperX, Lenovo ja SteelSeries kanssa, varmistaakseen näiden lisälaitteiden toimivuuden uusien Chromebook-kannettavien kanssa.

Vielä tosin ei ole tiedossa aikooko Google tukea omia Stadia-ohjaimiaan, joiden omistajat pelkäävät niiden muuttuvaan pelkäksi e-jätteeksi, kun Stadia-alustan sulkeutuu ensi vuoden tammikuun lopussa.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Xbox Game Pass tuott... Ensi vuonna ei ehkä ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova