Tuorein sisältö

Battlefield 2042 saapuu lähitulevaisuudessa Xbox Game Pass ja EA Play -palveluihin

10.11.2022 klo 21.00 | Luettu: 1115 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä DICE on vahvistanut Battlefield 2042 -räiskinnän saapuvan osaksi Xbox Game Pass Ultimate ja EA Play -palveluiden pelivalikoimaa seuraavan kauden aloituksen yhteydessä.

Pelistudio kertoi asiasta äskettäin julkaistulla uudella videolla, jolla pelinkehittäjä kuitenkin vahvisti myös jatkavansa lisäsisällön tuotantoa julkaisija EA:n ennakkoon lupaaman neljännen kauden jälkeen ja onkin jo aloittanut alustavasti sen kehityksen.

Tämä kertoo mahdollisesti siitä, että myrskyisän julkaisun jälkeen DICE on mahdollisesti onnistunut vastaamaan useiden päivitysten myötä peliä kohtaan sen alkutaipaleella osoitettuun kritiikkiin. Battlefield 2042:n saama kritiikki epätasapainoisista kartoista, uudistuneesta hahmojärjestelmästä ja lukuisista teknisistä ongelmista sai jo jotkut pelialan ammattilaiset spekuloimaan pelin muuttuvan ilmaispelattavaksi ja pelin Xbox Game Pass -palveluunkin ilmestymisestä on huhuttu jo toukokuusta lähtien.

Tällä hetkellä pelissä on yhä käynnissä sen toinen pelikausi ja DICE tai pelijulkaisija EA eivät ole vielä vahvistaneet koska pelin kolmas kausi sekä sen ilmestyminen pelipalveluiden valikoimiin tapahtuu mutta tämä todennäköisesti hyvin pian lähitulevaisuudessa, sillä pelin ensimmäinen kausi kesti vain muutaman kuukauden ajan ja toinen kausi on ollut käynnissä elokuun lopusta lähtien.

Pelaajat joilla ei ole Xbox Game Pass tai EA Play -tilauksia pääsevät myös kokeilemaan peliä ilmaiseksi, sillä DICE ilmoitti pelin olevan pelattavissa Xboxilla ilmaiseksi joulukuun 1.-4. päivä, Steamissä 1.-5. päivä joulukuuta ja PlayStation-pelaajille 16.-23. päivä joulukuuta.Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Näitä pelejä tarjota... Tällä viikolla Epic ... >

Keskustelut (2 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova