Tuorein sisältö

Assassin's Creed Miragen taiteellisen ohjaajan mukaan pelaajat kaipasivat pienemmän mittakaavan peliä

13.01.2023 klo 22.00 | Luettu: 1568 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pelijulkaisija Ubisoft on kertonut tänä vuonna ilmestyvän Assassin's Creed Miragen olevan paluu pelisarjan juurille ja tarjoavan alkuperäisten pelien tapaan virtaviivaistetumpaa toimintaa hieman pienemmässä mittakaavassa, kun pelisarjan viimeisimmät osat.

Miragen taiteellisen ohjaajan Stéphane Boudonin Gamesradar-sivustolle antaman haastattelun mukaan tämä johtuu pitkälti pelaajilta saadusta palautteesta.

Boudon kertoo haastattelussa pelaajien toivoneen Origins, Odyssey ja Valhalla -pelien tarjoaman eeppisen mittakaavan ja roolipelimekaniikkojen lisäksi myös alkuperäisten pelien tyylisiä hahmovetoisia ja intiimimmän skaalan pelejä.

Tuleva Mirage tuleekin Boudonin mukaan keskittymään selkeämmin Valhallassakin nähdyn Basim Ibn Is’haqin alkuvaiheisiin ja elämään 800-luvun Bagdadissa. Boudon toivoo tämän tarjoavan pelaajille entistä immersiivisemmän kokemuksen ja pelinkehittäjät toivovatkin pelin onnistuvan olemaan itsenäinen teos, josta kuka tahansa voi nauttia.

Miragen kehityksestä vastaava Ubisoft Bordeaux on Boudonin mukaan parannellut pelisarjan tuttuja työvälineitä, kuten savupommeja ja heittoveitsiä, lisäten niihin uusia päivityksiä, jotka ohjaajan mukaan antavat pelaajille mahdollisuuden mukauttaa niiden käyttöä oman pelityylinsä mukaan.

Miragen lisäksi Ubisoft kehittää ainakin kolmea muuta Assassin's Creed -peliä, joista Assassin's Creed: Jade on ilmainen mobiilipeliä ja koodinimillä Assassin's Creed: Red sekä Assassin's Creed: Hexe -kulkevat pelit ovat taas pelisarjan seuraavat isommat pelit.

Assassin's Creed Miragella ei ole vielä tarkkaa julkaisupäivää mutta pelin on kerrottu ilmestyvän tämän vuoden aikana Xbox One-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4-, PlayStation 5- ja PC-alustoille.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Epic Games Storen il... Undisputed aikoo oll... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

fhfgjf

13.01.2023 klo 22.06 4 tykkää tästä

Vähemmän bisnesmiesten tekemiä pelejä kiitos.
lainaa
destev

14.01.2023 klo 01.08 3 tykkää tästä

Ei pienempää mittakaavaa, vaan parempaa tarinaa, tarinan kerrontaa sekä vähemmän copypaste-piparkakkumuotin läpi survottua Ubisoftin tavaramerkiksi noussutta mitäänsanomatonta keskinkertaisuutta. Sisältöä kaivataan yhtä paljon kuin ennenkin, mutta parempaa ja rakkaudella tehtyä.
lainaa
nslqchapgjoaxjsj

14.01.2023 klo 13.08

pienenpi ei tarkota samaa kun ekan pelin rehash mut jos tekijoiden mielest historiateemat o jo loppuneet ni ok tehkaa renesansi ja usa sisasota uusiks
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova