Tuorein sisältö

NVIDIAn ja Microsoftin välinen 10-vuotinen sopimus käynnistyy viikon päästä, mutta ensimmäisestä Xbox-pelistä pääsee nauttimaan jo tänään

18.05.2023 klo 22.00 | Luettu: 1780 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Microsoft ja NVIDIA tekivät taannoin 10-vuotisen sopimuksen, jonka ansiosta Xbox-pelit saapuvat osaksi NVIDIAn GeForce NOW -palvelua. Virallisesti sopimus alkaa ensi viikolla 25. toukokuuta, mutta jo tänään palveluun on lisätty Gears 5.

Sopimuksen aloittamisen kunniaksi tarjolla on alennushintainen tilaus. Prioriteetti-jäsenyys maksaa alennuksen ansiosta 29,99 euroa/6 kuukautta. Normaalisti jäsenyys maksaisi 49,99 euroa. Tarjous on voimassa 21. toukokuuta saakka.

Ensi viikon torstaina GeForce NOW saa lisäystä muun muassa Deathloopista, Groundedista ja Pentimentistä. Lisää aiheesta voit lukea NVIDIAn sivuilta.

Microsoft solmi sopimuksen NVIDIAn kanssa, jolla se pyrki rauhoittelemaan viranomaisia, jotka tutkivat parhaillaan Microsoftin ja Activision Blizzardin välistä kauppaa. Sopimuksen tarkoituksena oli näyttää, että yhtiöiden välinen kauppa ei supistaisi kilpailua.V2.fi | Miia Lyyra
< PlayStation 5:lle su... Uusi Zelda porskutta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova