Tuorein sisältö

The Last of Usin moninpelistä kerrottiin huonoja uutisia, jotka herättivät myös epäilyksiä

27.05.2023 klo 17.00 | Luettu: 922 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Kuva: Tammikuussa esitelty ensimmäinen konseptikuva moninpelistä

Tällä viikolla järjestettiin PlayStation Showcase -tilaisuus, jossa esille pääsi monia odotettuja pelejä. Alun perin povattiin, että mukana olisi ollut myös The Last of Us -moninpeli. TLOU:ta ei kuitenkaan nähty.

Nyt Naughty Dog on julkaissut virallisen tiedotteen, jossa se kertoo moninpelin tilanteesta. Yhtiö kertoo, että se on tietoinen fanien odotuksesta. Samalla he kuitenkin toteavat, että moninpelin kehittäminen vaatii huomattavasti enemmän aikaa. Kehittäjätiimi jatkaakin projektin parissa työskentelyä, mutta samassa lauseessa kerrotaan, että heillä on töitä myös muiden pelien parissa. Naughty Dog paljastaa, että heillä on tulossa täysin uusi yksinpeli, josta kerrotaan myöhemmin lisää.

Naughty Dogin viesti on nostanut esille kysymyksen siitä, kuinka aktiivisesti yhtiö työstää TLOU:n moninpeliä. Tiedotteessa kerrotaan, että sama kehittäjätiimi työskentelee myös muiden pelien parissa, joten työaika jakaantuu useamman pelin kesken. Tämä on saanut ainakin Twitterin kirjoittajat varpailleen ja pohtimaan, onko Naughty Dog kuitenkin päättänyt lopettaa moninpelin aktiivisen kehittämisen... varsinkin kun tiedotteessa juhlitaan jo aivan uutta ja toista peliä.V2.fi | Miia Lyyra
< Microsoft valitti Is... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova