Tuorein sisältö

EA Sports julkisti aloittaneensa uuden yhteistyön Niken lohkoketjualustan kanssa

03.06.2023 klo 17.00 | Luettu: 976 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEA Sports ja Nike ovat julkistaneet aloittaneensa yhteistyön tuodakseen jatkossa Niken .SWOOSH-lohkoketjualustalla tehdyt "virtuaaliset luomukset" julkaisijan peleihin.

Pelijulkaisija tai urheiluvarustevalmistaja eivät spesifisti mainitse NFT-esineitä tiedotteessaan mutta yhteistyön kerrotaan mahdollistavan kokonaan uuden tason muokkaustason EA Sportsin kehittämissä peleissä ja mahdollistavan näin pelaajien "itseilmaisu ja luovuus urheilun ja tyylin avulla".

Toistaiseksi .SWOOSH-alusta on suljetussa betatestissä mutta Nike on kuitenkin jo julkaissut alustalla viime kuussa ensimmäisen NFT-pohjaisen sneakereita kokoelmansa, joka ylitti yli miljoona dollaria myynnissä.

Koska lohkoketjut ja NFT-esineet ovat olleet huijarien suosiossa sekä ovat energiakulutukseltaan haitallisia ympäristölle, niin pelaajat ovat suhtautuneet niiden lisäämiseen peleihin erittäin kriittisesti.

Tästä huolimatta EA-pomo Andrew Wilson kertoi vuonna 2021 näkevänsä NFT:t ja lohkoketjut osana pelialan tulevaisuutta, joten hyvinkin mahdollisesti EA:n urheilupeleissä tullaan vielä näkemään jonkinlainen NFT-integraatio.

Nähtäväksi kuitenkin jää tuleeko ne onnistumaan paremmin, kuin esimerkiksi Ubisoftin Quartz, jonka lanseeraus ei ollut erityisen menestynyt ja keräsi myös kritiikkiä pelijulkaisijan omilta työntekijöiltä.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Microsoft antaa taas... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova