Tuorein sisältö

GTA 6 -huhuja ilmassa - voisiko tässä olla päähenkilön ääninäyttelijä?

16.09.2023 klo 14.00 | Luettu: 2907 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Grand Theft Auto 6 -huhuja etsivä ja jakava tili GTA 6 Trailer Countdown twiittasi näyttelijä Bryan Zampellan jakaman videon. Videolla Zampella ja Franklinia GTA V:ssä näytellyt Shawn Fonteno tutkivat yksityiskoneessa mystistä matkalaukkua.


“En tiedä aivan kaikkea, mutta tiedän sen että tässä on voimakkain ja vaarallisin juttu, johon koskaan olen törmännyt”, Zampella sanoo. “Olet isossa liigassa nyt. Tavallaan tiesinkin että pääsisit tähän saakka, mutta toivoin ettet olisi”, toteaa Fonteno Zampellalle osana keskustelua. Lopuksi miehet kurkistavat laukkuun ja Fontenon reaktiosta päätellen sisällä on jotain jännittävää.

Samaan ketjuun on koostettu spekulaatiota ja lisää Zampellan itsensä mahdollisia vihjeitä siitä, että tämä saattaisi näytellä vielä kehitteillä olevan pelin pääroolin. Rockstar Games ei ole vahvistanut mitään suuntaan tai toiseen, joten arvailuun ja spekulaatioon on suhtauduttava vielä ainakin toistaiseksi maltilla.

V2.fi | Anne Kukkura
< Uusilla grafiikoilla... Ubisoft perui etäty... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

glsgjwmdbwknf

16.09.2023 klo 19.24

joku force is female tyyppinen symboli siell on ja sit kun tulee koko traileri niin kamera osottaa laukkuun na sen jalkeen koneessa istuukun vaan pari naista violence is wrong stop toxic paitw paalla ja sit pelin logo parahtaa ruutuun
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova