Tuorein sisältö

Star Wars Outlaws -toimintapeli sai julkaisupäivän

10.04.2024 klo 14.00 | Luettu: 829 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Odotettu Star Wars Outlaws sai julkaisupäivän. Star Wars -universumiin sijoittuva avoimen maailman toimintapeli tuo lainsuojattomien seikkailut pelattavaksi 30. elokuuta. Ubisoft+ Premium -tilaajat ja pelin kulta- ja platinaversioiden omistajat pääsevät pelaamaan tosin jo 27. elokuuta. Peli julkaistaan PlayStation 5- ja Xbox Series S|X-konsoleille sekä PC:lle.

Star Wars Outlaws yhdistää SW-universumin tuttuja juttuja aivan uuteen sisältöön. Pääosassa ovat lainsuojaton Kay Vess ja tämän kumppani Nix, jotka imaistaan osaksi suurempaa soppaa pieleen menneen keikan myötä. Pian kaikki palkkionmetsästäjät ovat Vessin kannoilla, ja selviytyminen vaatii liittolaisuuksia, nokkeluutta ja taistelutaitoja.

Ajallisesti Outlaws sijoittuu Imperiumin vastaiskun ja Jedin paluun väliseen aikaan. Pelistä julkaistiin varsin elokuvamainen tarinavideo, jonka voit katsoa alta.


V2.fi | Anne Kukkura
< Motive-studio liitty... 2024 on Shadow the H... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

destev

10.04.2024 klo 17.59 6 tykkää tästä

Voi ei. Jälleen yksi Ubisoftin FC3-kaavaa kopioiva toimintapeli, ihan kuten Avatarkin oli. Olen aidosti yllättynyt jos tässä on jotain muutakin uutta kuin grafiikat.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova