Tuorein sisältö

Ovatko Xboxin moninpelit muuttumassa ilmaisiksi? [päivitetty]

29.07.2008 klo 12.50 | Luettu: 5440 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Osa Xbox Live -pelaajista huomasi viime viikolla erikoisen muutoksen verkkopalvelun toiminnassa. Silver-tason tileillä, joilla verkossa pelaaminen ei yleensä onnistu, antoivat pelaajien mättää toisiaan ainakin Shadowrunissa, Lost Planet: Extreme Condition Colonies Editionissa ja Universe at War: Earth Assaultissa.

Muutos saattoi johtua myös viikonloppuna järjestetystä Live-viikonlopusta, jolloin Silver-tilaajatkin pääsevät pelaamaan ilmaiseksi moninpelejä. Kenties Microsoft aloitti ilmaisuuden hieman etuajassa.

Toinen vaihtoehto on se,että peleistä tahdotaan tehdä tasa-arvoisia Xbox 360:llä ja Windowsilla. Kaikki toistaiseksi ilmoitetut, ilmaiseksi Silver-tilillä moninpelattavat pelit ovat ilmestyneet myös Windowsille. Windows Livessä moninpelit ovat ilmaisia, joten tavoitteena saattaa olla järjestelmän yhtenäistäminen.

Päivitys: Microsoft on ilmoittanut, että silver-tilin omistajat todellakin pääsevät nyt ilmaiseksi moninpelaamaan valikoiduissa Xbox 360 -peleissä. Tempaus liittyy Windows Live -pelien moninpelitoimintojen ilmaiseksi muuttamisesta. Xboxin puolella ilmaisuus ei kuitenkaan ole ikuista, joten nyt kannattaa ottaa ilo irti, mikäli hyllystä löytyy Windowsillekin julkaistuja verkkopelejä. Tarkennuksesta uutisoi Kotaku.

Lähde: Kotaku

V2.fi | Matti Lintula
< Prince of Persia Cla... Tällainen on koko pe... >

Keskustelut (4 viestiä)

tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

29.07.2008 klo 10.24

Live on MS:lle sellainen rahanlähde, että on lähes mahdotonta, että se kokonaan muuttuisi ilmaiseksi.
lainaa
Keba

29.07.2008 klo 11.01

Täältä ainakin löytyi lisätietoa, ilmeisesti tällä houkutellaan lisää Gold-jäseniä:

http://kotaku.com/5030272/free-xbox-live-silver-online-pl
lainaa
ProfoundGamerOtaku

29.07.2008 klo 16.04

Omituista että juuri tuommoisia mitä kukaan ei pelaa, Lost Planet on ainoa vähän isompi mutta vanha jo.

Minä nyt en oikein netissä viitsi pelata kun ihmiset on niin typeriä. Sen lisäksi joka pelissä pitää käyttää kaikki pienetkin kikat ja bugit hyväksi että voittaisi.
lainaa
Slobber

Rekisteröitynyt 13.09.2007

29.07.2008 klo 18.33

"Minä nyt en oikein netissä viitsi pelata kun ihmiset on niin typeriä. Sen lisäksi joka pelissä pitää käyttää kaikki pienetkin kikat ja bugit hyväksi että voittaisi."

Et vaan osaa..
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova