Tuorein sisältö

Lisää tietoa Star Trek Onlinesta

29.07.2008 klo 12.03 | Luettu: 3237 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Cryptic Studios julkisti nyt virallisesti kehittävänsä kauan odotettua Star Trek Onlinea kun asia ensin putkahti esiin yhtiön työnhakuilmoituksessa. Peli tullaan PC:n lisäksi julkaisemaan ainakin Xbox 360 -konsolille. Konsolikehitys juontuu suoraan siitä, että peli käyttää samaa engineä yhtiön toisen MMO:n, Champions Onlinen kanssa. Champions Onlinesta on niin ikään tulossa PC- ja Xbox 360 -versiot.

Star Trek Onlinen luvataan keskittyvän alkuperäisen televisiosarjan mukaisesti universunmin tutkimiseen. Pelaajat voivat personoida aluksensa ja miehistönsä sekä sädettää nämä planeettojen pinnoille tai muihin aluksiin kunnon intergalaktista nokkapokkaa varten. Lähikontaktin lisäksi luvassa on myös avaruusalusten välistä kaartotaistelua.

Varsinaista pelikuvaa tullaan esittelemään ensi kertaa Las Vegasissa järjestettävässä Star Trek -kokoontumisessa 10. elokuuta.

Lähde: Destructoid

V2.fi | Matti Lintula
< Wiin Tenchu 4 näyttä... EA:lta odotetaan tap... >

Keskustelut (2 viestiä)

Duster

Rekisteröitynyt 03.01.2008

29.07.2008 klo 12.57

MMO Boxille? Mitähän siitäkin tulee... ei välttämättä huono asia jos pelistä tulee vähemmän aikaa vievä mitä MMO pelit yleensä on. Eli tarkoitan siis, että ei tarvitse elämäänsä uhrata yhdelle MMO pelille

Muutenkin hieman mietin, että mitä pelissä tehdään. Aloitetaanko pelissä pahaisena luutnanttina josta yritetään päästä himoittuun kapteenin asemaan ja komentamaan omaa laivaa ja ehkäpä lopulta amiraaliksi kokonaista laivastoa? Miten talous pelissä kun Federaatio ei käytännössä käytä rahaa?

Vai toimiiko pelissä pelaajan avatarina kenties tähtialus jota parannetaan ajan myötä vähän niin kuin EVE onlinessa?
lainaa
Pohtija

29.07.2008 klo 13.42

Onnistuukohan silver accountilla peluu jos peli on puhtaaksi MMO:ksi tarkoitettu?
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova