Tuorein sisältö

Kerrassaan merkillisten herrasmiesten liiga yrittää uudestaan

27.05.2015 klo 17.05 | Luettu: 2301 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

20th Century Fox uskoo yhä Alan Mooren sarjakuvaan Kerrassaan merkillisten herrasmiesten liiga (The League of Extraordinary Gentlemen). Vuoden 2003 elokuva Herrasmiesliiga floppasi. Pari vuotta sitten kehitelty tv-sarja tyssäsi pilottijaksoon.

Mutta: uusi elokuva on suunnitteilla. Projektia vetää tuottaja John Davis, joka on työskennellyt mm. tv-sarjan Blacklist ja kaikkien Predator-elokuvien kulisseissa.

Herrasmiesliiga on viktoriaanisella ajalla vaikuttava "supersankariryhmä", jonka jäsenet ovat kirjallisuuden hahmoja. Alkuperäisessä tarinassa seikkailevat Allan Quatermain, kapteeni Nemo, näkymätön mies, tohtori Jekyll eli herra Hyde ja romaanista Dracula tuttu Mina Murray.

Vuoden 2003 elokuva lievästi sanoen epäonnistui. Sarjakuvan henkeä se ei kunnioittanut. Ketään se ei kiinnostanut. Se jäi Sean Conneryn viimeiseksi elokuvaksi. Ohjaaja Stephen Norrington ei ole sittemmin ohjannut mitään, vaikka hänen työnsä Blade aloitti Marvelin sarjakuviin perustuvien elokuvien kultakauden.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Murtunut kylkiluu ei... Tältä näyttää kultti... >

Keskustelut (3 viestiä)

Kehet

27.05.2015 klo 17.33 4 tykkää tästä

Pitäkää hulluna, mutta itse kyllä tykkäsin leffasta. Tosin sarjakuvaversiota en ole koskaan nähnytkään
lainaa
jsdpffsdjip

27.05.2015 klo 17.57

ihan ok leffa oli joo. perusaivotonta popkornrähinää. Conneryn kannalta kyllä sääli kun ura loppui siihen. jos olis ollut parempi leffa niin olis voinut vielä tulla jotain muutakin
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

28.05.2015 klo 08.58

Sean Conneryn paras leffa. Toivottavasti tulee eläkkeeltä ja tekee tässä uudessa jonkinlaisen roolin myös.
lainaa

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova