Tuorein sisältö

Ylistetty huumeleffa Sicario on saamassa jatko-osan

22.09.2015 klo 13.40 | Luettu: 3386 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Huumesodasta kertova jännäri Sicario ei ole tienannut rahaa vielä (30 miljoonan dollarin tuotannon vahvistetut tulot ovat 400 000 dollaria), mutta se on saanut kiittävää palautetta. Monissa arvosteluissa ja nettikeskusteluissa leffa on nostettu vuoden parhaiden teosten joukkoon. Elokuva pyörii jo Suomessa ja Yhdysvalloissa, mutta se saapuu laajaan levitykseen Yhdysvalloissa vasta ensi kuussa.

Studio Lionsgate uskoo, että ensimmäinen osa voi saada Oscar-ehdokkuuksia kaikissa merkittävissä kategorioissa. Jatko-osa on jo suunnitteilla. Ohjaaja Denis Villeneuve ja kirjoittaja Taylor Sheridan ovat mukana vähintäänkin valvomassa sen kehitystä.

Mistä jatko-osa kertoo? Se tieto on juonipaljastus:

Jatko-osan on tarkoitus keskittyä Benicio Del Toron näyttelemään mystiseen palkkamurhaajaan. Studiopomot ovat jo pitkään nähneet hahmossa potentiaalia.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vain elämää -tähti p... HIMin isännöimä Hell... >

Keskustelut (1 viestiä)

Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

22.09.2015 klo 13.49 1 tykkää tästä

Ensimmäinen elokuva - joka on omasta mielestäni komea mutta onnettoman tylsä - kulkee käytännössä näin:

Aiomme kertoa tarinan vahvasta naishahmosta. Emme tosin keksi mitään tarinaa. Se lause, jolla selitimme Benicio Del Toron ilmeettömän mysteerihahmon taustat, on mielenkiintoisempi kuin päähenkilö kokonaisuudessaan, joten öh, ryhdytään vaikka kertomaan tarinaa siitä äijästä, vaikka leffaa on jäljellä 20 minuuttia.

Selvästikin meillä on tässä uusi Kummisetä-saaga.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova