Tuorein sisältö

Kolmiulotteinen nyrkkeilyelokuva Piin elämän ohjaajalta etenee

11.12.2015 klo 19.30 | Luettu: 1483 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Piin elämä on Ang Leen ylivoimaisesti suurin hitti ja se toi ohjaajalleen Oscarin. Kolmiulotteisen nyrkkeilyelokuvan piti olla Leen seuraava työ, mutta hän päätyi ohjaamaan lomailevista sotilaista kertovan draamakomedian Billy Lynn's Long Halftime Walk, joka valmistuu ensi vuonna.

Halftime Walk on kuvattu, joten Lee on palannut nyrkkeilyelokuvan pariin. Nimeämätön elokuva kertoo 70-luvulla käydystä raskaansarjan mestaruusottelusta Thrilla in Manilasta, jossa Muhammad Ali ja Joe Frazier kohtasivat toisensa kolmatta ja viimeistä kertaa.

Näyttelijöille ei ole tarjottu sopimuksia vielä, mutta ennakkosuosikkeja rooleihin ovat Ray Fisher (Ali) ja David Oyelowo (Frazier). Oyelowo on saanut tähän mennessä eniten kiitosta Martin Luther King, Jr.:stä kertovan draaman Selman johdosta. Fisher on tuntematon kyky, joka on palkattu DC:n elokuvauniversumin Kyborgiksi, eli Batmanin ja Teräsmiehen rinnalla taistelevaksi sankariksi. Fisher on jo näytellyt Alia teatterissa.

Elokuva hyödyntää tuoreimpia temppuja. Väitetysti Lee lykkäsi elokuvaa, jotta teknologia saisi kiinni hänen visionsa.

Billy Lynn's Long Halftime Walk koostuu 120 kuvasta per sekunti. Hobitti-elokuvissa sekuntiin mahtuu 48 kuvaa ja perinteisissä elokuvissa 24 kuvaa.

Lähde: The Wrap

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Porvoo Popfestin lip... Dave Mustainen neuvo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova