Tuorein sisältö

Benicio Del Toro aikoo haastaa Predatorin

13.09.2016 klo 16.00 | Luettu: 3905 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Benicio Del Toro on aloittanut neuvottelut The Predator -roolista. Leffa on jatko-osa klassikolle Predator - saalistaja.

Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Shane Black, jonka tuoreimpia töitä ovat Iron Man 3 ja The Nice Guys. Hän oli mukana näyttelijänä alkuperäisessä Predatorissa. Hän oli tuolloin kirjoittanut Tappavan aseen ja hän opiskeli elokuvien tekemistä ja kommentoi käsikirjoitusta.

Black on "paljastanut" jatko-osasta sen, että hänellä oli kaksi ideaa: toiseen kuuluu Arnold Schwarzeneggerin hahmo ja toiseen ei. Hän ei paljasta, kumman version hän valitsi, mutta se on tiedossa, ettei Schwarzeneggerin hahmo ole päähenkilö. Black on myös kertonut, että hän haluaa uuden Predatorin olevan aito tapahtuma, joka herättää keskustelua.

Ensi-ilta on vuonna 2018.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivä pilalla: kaikk... Tältä näyttää Ghost ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

Jujujuu

13.09.2016 klo 18.14

Hyvä kuva uutiselle.
lainaa
qcpvdjsif

13.09.2016 klo 20.02

Ben ON predator. Pään muoto ja tukankin pituus yleensä sama

Pikkaisen epäilyttää tämmönen toiminta. Kaikkihan nuo ykkösen jälkeen tehdyt flopit ovat periaatteessa samaa sarjaa mutta nyt sitten toiveikkaasti korostetaan "mut hei tää on se oikea jatko-osa" vaikka uutisessakin myönnetään että Arskalla on maksimissaan joku sivurooli 2 minuutin presidenttinä tarjolla
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova