Tuorein sisältö

Prinsessa Leian roolin oli tarkoitus kasvaa, joten miten käy?

06.01.2017 klo 13.21 | Luettu: 1637 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Prinsessa Leia ja Luke Skywalker eivät saaneet paljoa tekemistä elokuvassa Star Wars: The Force Awakens. Kurssin on tarkoitus korjaantua ensi jouluna valmistuvassa jatko-osassa.

Suunnitelman mukaan Leia tapaa sekä veljensä Luken että poikansa Kylo Renin, mutta ei ole varmaa, tapahtuvatko molemmat asiat seuraavassa elokuvassa. Sisäpiiriläisten mukaan Leian oli tarkoitus saada vielä enemmän tekemistä trilogian päätösosassa.

Episodien VIII ja IX ohjaajat Rian Johnson ja Colin Trevorrow ja muut isot kihot yrittävät keksiä, miten reagoida Carrie Fisherin kuolemaan. Fisher ehti kuvata seuraavan elokuvan, mutta siihenkin joudutaan mahdollisesti tekemään muutoksia.

Rogue One: A Star Wars Storyyn tehtiin isoja muutoksia myöhäisessä vaiheessa. Elokuvassa nähdään animaatioversio kuolleesta näyttelijästä ja saman tekniikan ansiosta nuori prinsessa Leia. Leffa on iso hitti, joka on saanut pääasiassa kiitosta, ja eräs lähde mainitseekin, että tulevat elokuvat ottavat siitä mallia.

On siis todennäköistä, että animoitu Leia nähdään muutamassa kohtauksessa. Oscar-palkittu tehostevelho Michael Fink ei työskentele Star Warsin parissa, mutta hän ennustaa, että monet ohjaajat haluavat kokeilla animoitua näyttelijää merkittävässä roolissa. Hänen mielestään tällaiselle Leialle (edesmenneelle näyttelijälle) ei kannata keksiä uutta tekemistä eettisistä syistä.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivä pilalla: ISIS:... Tappajanukke Chucky ... >

Keskustelut (1 viestiä)

vdpisgdpih

06.01.2017 klo 17.41

No Han Solo tekee tietty paluun. Ilmoitetaan että oikeasti Hanin tilalla Awakensissa olikin Leia, se oli semmoinen pimeyden paradoksi

Olis ollut kyl perkeleen onnekasta jos oliskin mennyt toisinpäin. Tää on vähän kuin The Dark Knightin jälkeen Bale olis potkaissut tyhjää.

Kirjoita kommentti



www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova