Tuorein sisältö

Rämeen olento eli Swamp Thing saa uuden tv-sarjan

08.05.2018 klo 17.00 | Luettu: 2241 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

DC:n sarjakuvahahmo Rämeen olento on entinen ihminen ja kasvimassasta koostuva elementaali, joka suojelee kotiseutuaan ja tarvittaessa maapalloa. DC:n perinteitä kunnioittaen vain kirjoittajan mielikuvitus on rajana sille, miten voimakas Rämeen olento on. Hahmon arvostus nousi, kun häntä kirjoitti Alan Moore.

Hahmo on saanut kaksi leffaa (kuvassa) ja tv-sarjan. Uusi tv-sarja on suunnitteilla digitaalista DC Universe -palvelua varten.

Vetäjiksi on palkattu Mark Verheiden (Taisteluplaneetta Galactica, Daredevil) ja Gary Dauberman (Se, Annabelle). Mikäli heidän käsikirjoituksensa toimii, ensimmäinen kausi tehdään ilman pilottijaksovaihetta.

Sarjan alussa tutkija Abby Arcane palaa kotiseudulleen Louisianaan, jossa epäillään, että vaarallinen virus on peräisin suoalueelta. Arcane kehittää siteen kollegaansa Alec Hollandiin, joka menehtyy pian traagisesti. Rämeen mystisistä voimista johtuen mies tekee paluun.

DC Universe -palvelua varten tehdään myös Teinititaanit-sarja Titans ja Teräsmiehen kotikaupungista kertova Metropolis. Näissä kolmessa sarjassa nähdään oikeita näyttelijöitä ja lisäksi suunnitteilla on animaatiosarjoja.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nelonen etsii uusia ... Suosikki-DJ autokola... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova