Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: "toimittaja" huijaa seuraamaan sontaansa

15.05.2018 klo 18.25 | Luettu: 2430 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Enää viisi tuntia elokuvaan
Julie & Julia

Vain kanavalla 5.

Kokkileffa on ideana selkeä, kun Meryl Streepin kerrotaan napanneen vuotuisen Oscar-ehdokkuutensa tv-persoonallisuutta imitoimalla. Historiallisena aivopieruna teos käyttää puolet ajasta kokkia matkivaan blogaajaan. Kun todellinen kokki Julia Childs (suom. "Maitopartaisen nuorukaisen siskon lapset") kuuli reseptejään pikavauhtia läpikäyvästä ja niitä pinnallisesti kommentoivasta blogista, hän piti sitä typeränä temppuna: silti hän joutuu jakamaan elämäkertansa nettiin naputtelevan pikkuvaimo Julien kanssa, koska "heidän elämänsä ovat niin samanlaisia".

Moni stara on paineen alla sortunut pahoille teille, joten pitäisikö heidän elokuviensa kertoa puoliksi omassa taiteessaan epäonnistuneista viihdetoimittajista, jotka rahoittavat alkoholismiaan tähtiä kommentoimalla ja heidän herutuskuviaan jakamalla?

V***u että v*****aa! Lopettaisin muut oikotieni maineeseen ja blogaisin päivittäin yhdestä leffa-aiheisesta ruokalajista tyyliin jäähdytetyt apinanaivot ja silmäkeitto, jos en olisi vegetaristi ja se olisi sovittu, että Amy Adams näyttelee minua kirjadiilin jälkeen.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< We Love Festivalin a... Naamat-festarin lipu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova