Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: sellainen seksivau, että ukit ja mummit nukkumaan!

29.05.2018 klo 16.55 | Luettu: 3639 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Enää viisi tuntia elokuvaan
Käpy selän alla

Vain Yle Teemalla.

Vuonna 1895 Lumièren veljekset ohjasivat lyhytelokuvan, jossa juna saapuu asemalle. Yleisö haukkoi henkeä pelätessään, että juna tulee kankaalta päälle - mitään näin provokatiivista ei ollut kuunaan nähty. Vuonna 1966 valmistui vastaava suomalainen elokuva, jossa jännitetään, meneekö juna tunneliin. 700 000 pilettiä myytiin, joten käytännössä jokainen kävyksi tänä päivänä luokiteltu on vaarassa palata nuoruuden tunnelmiin ja lähteä riiuulle.

Ilman varoitusta pygmien kakkaorgioita lataavien jälkeläisten on vaikea nähdä ennalta erotiikka saati sen arvo, kun Monni, Hyvien herrojen Tollo ja kumppanit pomppivat pusikossa satunnaisten iskelmien säestäessä. Toisaalta myyntivaltteihin törmääminen on epätodennäköistä pelkän kanavasurffauksen aikana: katsoin leffaa 1,5-nopeudella ja jokainen sekunti kesti yhä kaksi.

Sivistyneissä suvuissa näistä ollaan avoimia. Soitin itse kuivimmalle mummolleni kysyäkseni, mitkä 60-luvun yliopistopellejen latteuksista on tulkittava rohkeiksi ja kah, vaihtoihan siinä mielellään kuulumisiakin, kunnes oli varmaa, etten ehdi katsoa leffaa loppuun. DVD:n ostaminen eurolla 10 vuotta ennen katselua oli silti fiksumpaa kuin Levottomat 3:n hankkiminen siksi, että Solar Films kusettaa Minä & Morrisonin olevan kakkonen, eikä keräilijällä voi olla pelkkää kakkosta.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mustanaamio bongatti... Jokin on pahasti pie... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova