Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Michael Bayn ikimuistoisin tissikohtaus

16.05.2018 klo 17.00 | Luettu: 4048 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Enää viisi tuntia elokuvaan
Bad Boys II

Vain kanavalla 5.

Hän on yksi 90-luvun äksönin määritelmistä; hän koetti Pearl Harborilla tulla oikeaksi pojaksi. Ennen kuin Transformers-saaga tärveli Michael Bayn (suom. "Jumalan kaltainenko Lahdesta"), hän teki magnum opuksensa, jossa hänen psykopaattimaiset taipumuksensa ovat vapaat ikärajan ja näennäisesti studiopomojen kahleista, mikä johtaa ikimuistoisiin jännitteisiin.

Viihteellinen väkivalta turruttaa. Bay on nerokas lisätessään kiihkeään takaa-ajoon ruumisauton. Se etäännyttää, kun ruumiilta irtoaa pää nopeassa kohtauksessa, mutta kun kalpea, jo leikelty alaston äijä iskeytyy sankarien tuulilasiin ja pysyy siinä, eikö tämä ole hyytävä muistutus siitä, mistä kiihkoilussa todella on kyse?

Todellisuus - hyi yi. Välttelen parhaani mukaan uutiskuvia ruumiista, taudeista, amputaatioista ja kastemadoista. Elokuvat ovat pääsääntöisesti turvallista fantasiaa, jossa terveen ohjaajan oletetaan tarkoittavan hyvää, mutta Bayn epäluotettavuus on huipussaan, kun puklaileva Martin Lawrence joutuu ohjeistamaan Will Smithiä siitä, ettei pään kokoisia silikonitissejä saa ihailla ruumishuoneella.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< G.I. Joe:n Snake Eye... Sylvester Stallone p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova