Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Rambokin pelkää tuhmaa Winona Ryderiä

07.09.2018 klo 16.00 | Luettu: 1529 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Homefront

Vain Herolla.

Toimintajännäri Homefront perustuu Chuck Loganin romaaniin ja Sylvester Stallonen käsikirjoitukseen. Stallone ei näyttele, vaan kässärin peri Expendables-kollega Jason Statham. Ohjaaja Gary Fleder kertoo, että 10 vuotta ennen hänen mukaantuloaan Stallone aikoi ohjata ja näytellä pääosaa. Stallone jopa harkitsi, voisiko Homefront olla Rambon jatko-osa, mikä rimmaa muiden juorujen kanssa. Rambo yhä saattaa kohdata huumeveikot viimeisessä taistelussaan ja Homefront kertoo huumeagentista, jota ala ei jätä rauhaan.

Erään lähteen mukaan Stallone piti itseään liian vanhana, sillä päähenkilöllä on nuori tytär. Ts. Rambokin jää vanhainkotiin itkemään, kun prätkämimmi Winona Ryder kidnappaa kakaran! Winona on niin paha, että hänet leikattiin Adam Sandlerin komedian julisteesta, kun hän suoritti suuren muotiryöstön. Hän on niin julma, että hän näytti tissit sci-fissä, joka päällysti näyttelijät animaatiokuorella. Hän on niin tuhma, että hän näytteli Spockin äitiä, vaikka kaikki hänen faninsa samaistuvat Spockiin. Prätkäroiston rooli oli hänen mukaansa "tosi haastava, hih hih hah hoh, niinku, öh, totanoin, vastanäyttelijä oli lahjakas". Winona...!

Stallone uskalsi osallistua harjoituksiin hioakseen käsikirjoitusta, ennen kuin hän antoi Flederille työrauhan. Päähenkilön on teoriassa tarkoitus olla haavoittuvaisempi kuin Stathamin muiden superäijien: Stallone koetti kannustaa, että leffa voi olla Stathamille sitä, mitä Cop Land oli hänelle. Joku voisi esittää, että jos toimintakarjun uusin vastustaja on neuroottinen keiju, leffa on hänelle sitä, mitä Junior oli Schwarzeneggerille.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Flow-festivaalilla i... Leffat, joita ihmise... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova