Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: tositarina, joka tekee virtsan juomisesta houkuttelevaa

18.05.2018 klo 17.35 | Luettu: 2601 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Enää viisi tuntia elokuvaan
127 tuntia

Vain MTV3:lla.

Kuuden Oscarin ehdokas kertoo inspiroivan tositarinan miehestä, joka yksinään patikoituaan putoaa kuoppaan, jää jumiin ja virtsaansa nautittuaan leikkaa kätensä irti. Inspiroivaa ei ole sisu eli elämänjano, vaan itsensä silpominen ja kusenhimo siitä päätellen, että elokuva inspiroi muita idiootteja seikkailemaan samalla seudulla vastaavasti valmistautuneina.

Muuan 60-vuotias ukko ei kertonut kenellekään, että hän lähtee katsomaan, missä kaikki tapahtui. Hänkin putosi, rikkoen raajansa ja lyöden päänsä – wyää! Neljä päivää myöhemmin, kun hän oli ryöminyt rotkosta ja juotavaa oli korkeintaan pillin takana, hänet pelastettiin, koska ilmiöön tottuneet puistovahdit osasivat kaivata häntä. Yli kaksikymmentä pelastusoperaatiota on tehty alkuperäisen kirjan jälkeen.

Roolissa nähtävä James Franco (suom. "Suoraviivaisesti tieltään tunkeva") nappasi uransa toistaiseksi ainoan Oscar-ehdokkuuden. Arvioiden mukaan toinen olisi tullut The Disaster Artistin johdosta, ellei se olisi noussut puheeksi, ettei Franco kovasta yrityksestä huolimatta ole aina tehnyt seksistä kanssaan houkuttelevaa.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 44-vuotias huippumal... Vain elämää -ohjelma... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova