Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: turhan hyvä juomapeli sunnuntaille

04.11.2018 klo 16.00 | Luettu: 1811 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
The World's End

Vain kanavalla 6.

Shaun of the Deadin aloittaman trilogian päätös toimii mainiosti ilman apukeinoja, mutta se on myös yksi elokuvahistorian osuvimmista juomapeleistä - tai no, syistä juoda. Perinteisissä peleissä on tarkoitus ottaa sarkastinen paukku, kun vaikkapa uuden Halloweenin hahmot puhuvat tappajasta tyylillä, joka viittaa lukuisiin jatko-osiin, jotka leffa virallisesti unohti. Se mikä voi pelastaa huonon leffan, on syntiä, jos juot vaikkapa siksi, että hahmot puhuvat usein yksinään Die Hardissa.

Tässä tapauksessa tarinaan voi eläytyä täysillä. Hahmot juopottelevat enimmän aikaa, mutta selkeällä rytmillä ja samaa rytmiä noudattaen lähiöjunteista kertova komedia muuttuu yhä hullummaksi tieteistoimintaelokuvaksi. Kun promillet alkavat tuntua, androidi hyökkää vessassa ja Edgar Wright itseasiassa on erinomainen toimintaohjaaja. Booyah - just kun meinasin vaihtaa leffaa...!!

Juoppo luuseri Simon Pegg houkuttelee vanhat kaverinsa kuten Nick Frostin yrittämään uudestaan 12 tuopin ja pubin kierrosta. Se mikä jäi teineiltä kesken, onnistuu kokeneelta maksalta vähintään kerran? V2.fi ei varsinaisesti suosittele 12 tuoppia 109 minuutissa ja ehkä on edesvastuutonta julkaista leffa ilman virallisia sääntöjä. Sunnuntaille sattunut esitys saa pohtimaan, pitäisikö show saman tien siirtää aamukahdeksaan, kun vain lapset ja mummelit katsovat töllöä. Jos kaverisi on huomenna kipeä, tiedät mitä tapahtui.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nyt mennään isosti -... Mitä ihmettä on tapa... >

Keskustelut (2 viestiä)

TheAvenger

Rekisteröitynyt 14.10.2008

04.11.2018 klo 16.36 2 tykkää tästä

Paras Cornetto-leffoista. Hulvatonta dialogia ja hyvää toimintaa. Pitää kyllä joskus testata juomapelinä :D
lainaa
Muuttujiatuleeaina18

04.11.2018 klo 23.21 1 tykkää tästä

TheAvenger kirjoitti:
Paras Cornetto-leffoista. Hulvatonta dialogia ja hyvää toimintaa. Pitää kyllä joskus testata juomapelinä :D


Samaa mieltä. Huippu elokuva! 12 maili eli kultainen maili saattaisi vaan olla vähän jo liian paha. :D Nuorempana olisi voinut vielä mennäkin. 10 maili voisi ehkä jopa onnistua. ;)
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova