Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: teiniseksikomedioiden virallinen vajakki

22.08.2018 klo 16.00 | Luettu: 1223 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
American Pie

Vain Subilla.

Jason Biggs on yhä ylpeä siitä, että hän rakasteli omenapiirakkaa elokuvassa American Pie. Hän on kieltäytynyt turhasta sikailusta, mutta hän ei tunne häpeää, jos törky tukee teemaa. Mitä teemaa? Seksuaalisuuteen heräävä parikymppinen korsto on kehitysvammainen? Komedian tehtävä on kärjistää elämän noloutta, mutta jos vanhemmat ensin keskeyttävät omassa huoneessa onanoivan pojan, minkäsortin hahmonkehitystä on se, että hän siirtyy tumputtamaan keittiöön keskellä päivää?

Pidennetyssä versiossa jätkä nylkyttää piirakkaa pöydällä puo paljaana verhojen ollessa auki. Kumpikin versio olisi pätevämpi ilman hämäävää leivosta. Moni nauraa, kun laaja vitsi "lämpimän piirakan houkutuksesta" huipentuu ja joku nipottaa, että onpas väkisin väännettyä: kikkelin hinkkaus keittiössä kuiviltaan sen sijaan sallisi kaikkien keskittyä sankarin matkaan ihmisenä.

Jason Jason Biggs tiedostaa piirakan olevan puolet hänen urastaan. Alyson Hannigan on saanut vastaavaa kulttimainetta piirakkamiehen puolisoksi myöhemmin päätyvänä huilutyttönä. Huiluissa on teräviä kulmia, joten monet ovat kyseenalaistaneet idean uskottavuuden, koska he eivät osaa googlettaa 10 sekuntia. Kestää kauemmin löytää vahvistus sille, että vaikka piirakka voi edustaa oikeaa lämpötilaa, rakenne ei ole uskottava.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sam Yaffan ex-bändi ... Game of Thrones -fan... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova