Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: universumin paras pylly saunassa

21.05.2018 klo 18.00 | Luettu: 9172 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Enää viisi tuntia elokuvaan
Punainen vaara

Vain kanavalla 6.

Evoluutiobiologiassa on kiehtovaa, jos ei outoa se, kuinka osa ihmisistä reagoi senkin tasoisiin ilouutisiin kuin Miss Universe näyttää persettä. Kisoista saattaa olla viisi vuotta tai enemmän, joten jopa viisikymppinen, yhä siitoskykyinen Notre Damen kellonsoittaja näkee parhaaksi avautua netissä, ettei persikka ole ollut hedelmällisimmillään aikoihin.

Kukaan ei sen sijaan väitä, etteikö moninkertaisella Mr. Universe -voittajalla Arnold Schwarzeneggerillä (suom. "Kotkavoimaa mustalta sillalta") olisi herkullinen perse vuonna 1988, eli peräti kahdeksan vuotta edellisen karjanäyttelyn jälkeen. Tuoreempi versio Arseneggerin punaisesta vaarasta on esillä vain Conanissa ja Terminatorissa, eikä ero ole käsinkosketeltava; Raaka-Arska on sellainen Bad Ass, ettei edes viime vuoden Aftermathissa vilahtanut 69-vuotias Kypsä-Arska särkenyt sieluja.

Lihasvuori, joka ei ole oppinut englantia 50 vuodessa, käytti 3 kuukautta venäjän opiskeluun tulkitakseen kommarikyttää, joka on isompi kuin ruotsalainen He-Man. Ohjaaja pyysi häntä hillitsemään pumppaamista ja itseään miehenä pitänyt vastanäyttelijä nimesi itsensä pikku potaatiksi. Elokuvan aloittava, saunasta nietoksille etenevä kahakka on "homoin kohtaus ikinä" jonkun videoita nettiin lataavan jannun mukaan, joten konservatiivinen V2.fi ei voi tarjota kuin sensuroidun version.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kotiutui hiljattain ... Deadpool hävisi vain... >

Keskustelut (1 viestiä)

XboxScorpio

Rekisteröitynyt 03.03.2017

21.05.2018 klo 18.31 9 tykkää tästä

Tässähän ihan xbox-poika innostuu!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova