Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: seurapelit ovat Saatanasta

07.06.2018 klo 16.00 | Luettu: 1539 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää viisi tuntia elokuvaan
Ouija

Vain Kutosella.

Ouija-lauta on sikäli mielenkiintoinen, että se väittää olevansa saatanallinen ja se vaikuttaa sitä saatanallisemmalta, mitä ahkerammin tutkit huijausta. Minkä lakimies loi seurapeliksi, spiritisti otti vakavissaan ja nyt My Little Pony -firma myy lautaa massoille. Teinit, murhamiehet, AA:n perustaja ja vastaavat tyypit, jotka on helppo hypnotisoida esimerkiksi klikkaamaan otsikkoa sanalla tissi, kykenevät vajoamaan psykoosiin, jossa he liikuttelevat palikkaa ja uskovat hengen tahtovan ayloponom aakia ätsäktip alliekok tai äiskesinop tai pahempaa. Lohduttaako ajatus henkien fiktiivisyydestä, vai onko lohdullisempaa ajatella, että ehkä niillä on jotain rotia ja joku yrittää pitää Hasbro-fanit kurissa?

6% kriitikoista suosittelee leffaversiota, joka lupaa lelun voivan johtaa demonien hyökkäykseen ja itsemurhaan nyt, kun pastorit ja kukkatädit eivät jaksa aihetta markkinoida. Se vitsi, että leffa on kirjoitettu laudalla itsellään, on niin yleinen ja lopputulosta mutkan kautta palveleva, että viinapiru on saattanut vuokrata hallitsemansa kriitikot kaupallisemmalle paholaiselle.

Näyttelijät käyttivät lautaa veikatakseen, paljonko 5 miljoonan dollarin kökköleffa tulee tienaamaan, joten se tienasi yli 100 miljoonaa. Saatana nauroi naama punaisena, mutta sitten avoimuus sai aikaan kihelmöintiä niskassa ja esiosasta eli Ouija: Origin of Evilistä tehtiin paniikissa pätevä Kirottu-henkinen trilleri, jota 84% kriitikoista uskottavasti kiittelee.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jippee Ki-Yay Mother... Tarantinon tähtikaar... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova