Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: irstas setä manipuloi Transformers-tähden kolmen kimppaan

27.06.2018 klo 18.46 | Luettu: 2075 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Enää viisi tuntia elokuvaan
Fading Gigolo

Vain Yle Teemalla.

Hei tonttu-ukot hyppikää: Woody Allen saa aikaan vaihteeksi fiktiivisen seksiskandaalin konservatiiviseen juutalaiseen yhteisöön sijoittuvassa komediassa Fading Gigolo. Kun ystävättäret etsivät kimppakivaa herrasmiehen kanssa, kuivaneelta rukkaselta 60 vuotta näyttänyt fiktiivinen hahmo keksii ryhtyä tuntemansa kukkakauppiaan sutenööriksi, mitä partasedät paheksuvat hämmentävässä sivujuonessa. Rattopoikaa tulkitsee ohjaaja John Turturro, joka neljän Transformersin jälkeen puikottaa vain kun haluttaa.

Rääväsuinen Sofía Vergara kumpuilee enemmän kuin Megan Fox, joten pistä ääni pois ja lakkaa valittamasta. Myös toista innokasta asiakasta tulkitseva Sharon Stone (suom. "Kivinen mutta hedelmällinen tasanko") on yhä vetävämpi kuin mummelit meilläpäin, paitsi jos alamme keskustella persoonallisuuden merkityksestä; yhden illan suhteeseen suosittelisin ehkä Stonea.

Woodylla oli saumaa imutella Stonea itse 38 vuotta sitten komediassa Stardust Memories, mutta hän jätti tulevan Oscar-voittajan ja seksisymbolin sivurooliin. C'est la vie, tai Edelmannin ikivihrein sanoin: "vanha mies tuli huoneeseen, ei tahtois laukoa yksikseen tähtipölyä".


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Upeita humanoideja, ... Stephen Kingin Mörkö... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova