Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: James Bond menee läpi pentujen piirrettynä

06.08.2018 klo 16.00 | Luettu: 2978 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
007 ja kultainen ase

Vain Nelosella.

Mummun baarikaapissa oli aikuisten unilääkettä, koreita laseja ja kaupasta ostettu 007 ja kultainen ase. Ase on yksi kritisoiduimmista Bondeista, eli eräänlaista aikuisten unilääkettä, kuten olisivat myös Kolme muskettikoiraa ja Tao Tao väärin käytettyinä. Bond läpsii sumopainijoita ja värikoodattuja ninjoja ja väistelee virnistelevän kääpiön viskelemää rihkamaa ja murhaa tasan yhden henkilön, läpäistyään ensin hassun huvipuiston, jossa on peilitalo ja kaikkea! Paluun tekee edellisestä osasta tuttu Elmeri, joka leipätyönään jahtaa Väiskiä ja Repeä.

Maineikkain stuntti ei ole aivan turha: se on elokuvahistorian ensimmäinen tietokoneella laskettu sellainen ja sitä suojeltiin pari vuotta, jotteivät muut käytä sitä ensin. Bond ja Elmeri hyppäävät autolla joen yli vinoa hyppyriä käyttäen. Stuntti tehtiin oikeasti ja yhdellä yrittämällä useiden kameroiden filmatessa. Ohjaaja ei uskonut katsojien nielevän tällaista soopaa, joten hän koetti korostaa stuntin koomisuutta piirrosleffamaisella ääniefektillä, jota hän myöhemmin katui.


Leffan näkemisestä saattaa olla vuosikymmen tai kaksi, mutta YouTubessa selaamani kohtauskatkelmat tuntuivat tutummilta kuin eilinen. Ai niin, kääpiö huitoo Bondia atraimella pelkissä vaipoissa! Daniel Craigin on turha tulla aukomaan, että hänen Bondinsa on mahdollista ottaa vakavasti, kuten jonkun Alexandre Dumasin on hyödytöntä satuilla, että hänen kirjansa on muuta kuin glorifioitua fanifiktiota verrattuna alkuperäisiin muskettikoiriin, joiden tunteellisen tunnarin katselu YouTubesta pitää hereillä keskellä yötä, vaikka unilääkettä olisi mennyt kuinka. #nostalgia

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Yli 10 miljoonaa lev... Mission: Impossible ... >

Keskustelut (1 viestiä)

sdsadads

06.08.2018 klo 22.32 9 tykkää tästä

Peltonen, nykyään on aika helppoa saada ammattiapua. Suosittelen todella hakemaan sitä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova