Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: kulahtaneelle Batmanille naureskelu lässähti jo

16.09.2018 klo 16.00 | Luettu: 1704 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Birdman

Vain Subilla.

Birdman on vanhentunut pahasti. Batmanin entinen näyttelijä Michael Keaton oli teknisesti hengissä 2014, kun hän suostui näyttelemään Birdmanin entistä näyttelijää, joka yrittää löytää arvostusta teatterista. Keatonin huomionarvoisin rooli aikoihin oli kuitenkin ollut Toy Storyn Ken. Satiiri oli täyteläistä, kun Keatonin hahmo yritti mennä eteenpäin, mutta Birdmanin varjo ei hellittänyt.

Se ei Birdmania pilaa, että Keaton jatkoi asialinjalla elokuvien Spotlight ja The Founder merkeissä. Mutta kun hän myös ryhtyi Birdmaniksi! Äijä teki paluun tällä psykedeelisellä komedialla, jossa päähenkilö alkaa muuttua pulumieheksi, joten Sonyn tyypit nyökyttelivät ja pitivät tarinan moraalina sitä, että Keaton on palkattava Spider-Man: Homecomingin pulumieheksi eli Vultureksi.

SPOILEREITA. Kerron miten Birdman ja Homecoming loppuvat. Birdman hymyilee sairaalassa nähdessään lintuja taivaalla ja näennäisesti hyppää ikkunasta. Hänen tyttärensä huolestuu, mutta kun tytär siirtää katseensa taivaalle, hänkin hymyilee. Lopetus oli esseiden väärti. Tytärtä kuitenkin näyttelee Emma Stone, eli Spider-Manin entinen tyttöystävä Gwen Stacy. Homecomingissa paljastuu, että pulumies on Spider-Manin nykyisenkin tyttöystävän isä, joten ilmeisesti hän on juonikas Käkimies, joka työntää munansa joka pesään yhdistääkseen geeninsä Spider-Manin kanssa. Birdmanin lopetuksen merkitys on se, että lentohaarniska odotti ikkunan ulkopuolella.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mel B vakuuttelee, S... Paparazzikuvat palja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova