Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Scarlett Johanssonilla on tissit

22.09.2018 klo 16.00 | Luettu: 3684 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Lucy

Vain kanavalla 5.

Keksin otsikon ihan itse ja sinä klikkasit, vaikka käytämme vain 10% aivokapasiteetistamme. Kuvittele, mihin kykenisimme, jos saisimme käyttöön kaiken. Tämä voisi olla muinaishepreaksi rustattu väitöskirja rintasyöpätutkimuksesta ja sinä voisit laatia mielipiteen siitä, kuinka vahvistettuja faktoja on suotavinta painottaa. Ehkä kirjoittaisit klingoniksi - fiktiivisen soturikansan kielellä - korostaaksesi "julkean hyökkäyksesi" perimmäistä leikkisyyttä ja sitä, ettet nipota pilkun paikasta.

Sori: olemme oikeasti näin tyhmiä. 10% teoria on myytti ja klisee. Kuten Ghost in the Shell -juttuni osoittavat, tahdon Scarlett Johanssonin onnistuvan toimintasankarina, mutta v***t Lucysta. Lucyn traileri laittaa Morgan Freemanin satuilemaan prosenteista, joten k***t Morgan Freemanista: kaikki mitä hän sanoo meni läpi, kunnes tempusta tuli virallinen. Juuri ennen Lucya hänellä yritettiin myydä myös roskasci-fi Transcendence ja Lego Elokuvan tarkoituksella teennäinen mytologia.

Viihde-elokuva on puvustettu siten, että Johanssonilla on selkeästi tissit muissakin kuin alusvaatekohtauksessa. Eräs konna yrittää katsoa, onko hänellä paljaat tissit, mutta huumeella terästetty 100% Lucy on supersankari, joka torppaa idean. Hetkeä ennen Lucya kuvattu Under the Skin on se elokuva, jossa Scarlett näyttää kaiken taiteellisista syistä, jotka eivät tule tielle Pornhubin katkelmissa. Elämyksellistä nännitöntä utaremaisuutta löytyy ulkomuistista arvottuna elokuvista A Good Woman ja A Love Song for Bobby Long. Pistä sauhuamaan.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Harry Potter -tähdel... Tappajanukke Chucky ... >

Keskustelut (3 viestiä)

ehfoebebf

22.09.2018 klo 16.37 2 tykkää tästä

eiks tietokoneet yms hyvin kerro mita tapahtuu kunnosuu 100 pros. kaikki jumittuu. unelmstilanteessa kaikki pyorii 10 viiva 20. jos menee yli niin alkaa kuumeneen ja jumiamaan. eli joo en kato leffaa ihan pelkan tyhman sloganin ansiosta
lainaa
Lääkkeetjäisyömättä

22.09.2018 klo 19.02 5 tykkää tästä

Jo muinaiset roomalaisetkin tiesivät, että Jari Tapani Peltosellakin on 150% tissit. Kumiankka ui kovaa sekä vesiämpäriin sopii vettä. Nukkukaa hyvin lapset, maailmanloppu lähestyy.
lainaa
Kanssanedustaja

22.09.2018 klo 20.00 3 tykkää tästä

Alle 10 prostentin aivollakin pääsee rikkaisii töihi.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova