Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Sandra Bullock alasti - yksi tähti?

08.07.2018 klo 13.30 | Luettu: 3495 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 3 tuntia 15 minuuttia elokuvaan
Odottamaton ehdotus

Vain Nelosella.

Jos luojamme lukisi Vanhaa testamenttia, Hän varmasti ymmärtäisi mitä Hän tarkoitti tavattuaan vaikeimmat kohdat 3-4 kertaa. Leffa-arvosteluni ovat sama juttu minulle. Odottamaton ehdotus on poikkeus, joka palaa vainoamaan uniani aina, kun tarkistan, toimiiko Sandra Bullockin ja Ryan Reynoldsin ihotangokohtaus yhä ja esimerkiksi kun Reynoldsin Deadpool-kollega Josh Brolin kiitteli leffaa.

Bullock näyttelee vanhempaa pomoa, joka pakottaa nössön alaisensa puolisokseen maahanmuuttosyistä. "Nössö" on atleettinen pohatta, joten vain Reynoldsin koiranpennun ilme tukee tarinaa. Adonis vaatii myönnytyksiä kuin tomera pienen kylän tyttö, jonka apua "herra Käteinen" tarvitsee. Pomon on opittava nöyryyttä, mutta Bullock ei ehdi kunnolla dominoida, koska hän on kuin kala kuivalla maalla pikkusihteerin prameassa sukukartanossa. Yhteisen sävelen löytäminen ei ole söpöä, jos yhdistävä tekijä on eliittikumppani.fi. Mutta mikä ihme selittää yhden tähden?

Palasin tunnelmaan pistettyäni leffan pyörimään. Kun työskentelin verovirastossa ravintoketjun pohjalla, tykkäsin äkäisistä ja ylpeistä akoista ja eräs tiimipäivä oli kylpylässä. Sessio, jossa pyyhettä etsivä Bullock aiheuttaa paniikkikohtauksen itselleen ja Reynoldsille, toimii monella tasolla ja muistuttaa Bullockin olevan romanttisen komedian legenda. Vain tarkoitetulla tasolla kohtaus ei toimi: jos muistelen veroaikoja, en kuvittele olevani herra kylpylän omistaja, joka paljastaa sixpakin parvekkeella ja törmää vahingossa kimittävään verotyttöön.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Game of Thrones -täh... Ennätysmäinen Jysäri... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova