Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Donald Trump pelastaa päivän

19.07.2018 klo 17.50 | Luettu: 1418 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Yksin kotona 2 - eksynyt New Yorkissa

Vain Subilla.

Nuori Kevin McCallister jää jälleen yksin elokuvassa, johon käsikirjoittaja kertoi panostaneensa tosissaan ja joka ohjaajan mukaan on niin selkeää toistoa, että pari ykkösestä tuttua hetkeä jäi leikkaamon lattialle. Uutena ideana leffa on täynnä Coca-Colan piilomainontaa: ensimmäinen osa oli Pepsin puolella. 12 tölkkiä dieettikokista päivässä tekee miehistä presidenttejä.

Leffaa filmattiin Donald Trumpin hotellissa. Trump itse neuvoo Kevinille, missä on aula, mutta jäi ilman Oscaria - Oscarit ovat vain politiikkaa, siksi Trump ei koskaan voittanut, vaikka hänen olisi pitänyt voittaa monta kertaa. Trump on yksi sankarillisista sijaisvanhemmista, Maija Poppasesta tietoisesti varastetun Kassi-Alman ohella. Jos Trump olisi konna, hänkin olisi saanut jossain välissä tiilestä otsaan, mikä asiantuntijoiden mukaan aiheuttaa lievimmillään aivovamman.

Heti perään nähdään trilogian vähän tunnettu päätösosa, jossa Trumpilla on suurempi rooli ja hän näyttää Vladimir Putinille kaapin paikan. Usko huviksesi. Ei ole valeuutisia. Palkittu laatumedia ei kusettaisi edes aprillipäivänä. Jos telkkaristasi tuleekin jalkapallodokumentti, osta parempi tv. Omani on iso. Ei ole ongelmaa sillä osastolla.


Klassinen tiilikohtaus.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 60-vuotias toimintat... Viikate julkaisee uu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova