Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: mulkku vapautuu kahleistaan Trumpin tornissa

15.10.2018 klo 16.00 | Luettu: 1613 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Tower Heist

Vain kanavalla 5.

Tower Heist kertoo pramean tornitalon työntekijöistä, jotka joutuvat kehittelemään ryöstöjuonen, koska he luottivat tornissa majailevaan kieroon miljardööriin ja menettivät eläkkeensä. Leffa on kuvattu useissa Donald Trumpin rakennuksissa ja myös ulkoapäin katsottuna kyseessä on Trump International Hotel and Tower.

Sitä en tiedä, kuka tuli hyvin juttuun Trumpin kanssa, mutta ohjauksesta vastaa Brett Ratner, joka on tällä hetkellä Hollywoodin mustalla listalla muiden pervojen kanssa. Tower Heistin ensi-illan tienoilla Ratner uhosi panneensa Olivia Munnia, joka oli syyttänyt nimetöntä ohjaajaa ahdistelusta. Ratner perui väitteensä myöhemmin, mutta sikailu ei johtanut suureen kohuun. Siihen Hollywood sen sijaan reagoi, kun Ratner sanoi Tower Heist -haastattelussa "harjoitteleminen on hinteille". Hänen oli määrä tuottaa seuraava Oscar-gaala, mutta kohu savusti hänet ulos ja myös Heist-tähti Eddie Murphy luopui juontajan hommasta.

Ratnerin elämästä syntyisi musta komedia, kun joku lähtisi visioimaan, mitä hän itse miettii. Pistän muutaman kiintopisteen järjestykseen. Ratner tumputtaa tuntemattoman Munnin läsnäollessa katkarapu-cocktail kädessään ja laukaisee. X-Men on vertaus vähemmistöjen kohtelusta, mikä menee ohi ohjaaja Ratnerilta, joka mölisee kaikille tuntemattoman Ellen Pagen olevan lesbo. Kun tunnetumpi Munn vihjailee menneistä, Ratner vihjailee, että heillä oli suhde, joka ei merkinnyt hänelle mitään. Tokaisu "harjoitteleminen on hinteille" kohahduttaa, joten Ratner ohjaa homojärjestölle videoita ja voittaa liittolaispalkinnon. Jostakin syystä Munnista valehtelu alkaa kaduttaa jo ennen kuin Munn, tunnetumpi Page ja muut puhuvat lisää ja katuoja kutsuu.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vesku Jokinen valmis... Upea Victoria Beckha... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova