Tuorein sisältö

Buffy, vampyyrintappajan saaga alkaa alusta

21.07.2018 klo 10.14 | Luettu: 5250 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kolmas versio Joss Whedonin Buffy, vampyyrintappajasta (Buffy the Vampire Slayer) on kehitteillä. Whedon on yhä mukana tuottajana, mutta päävastuussa uudesta versiosta on Monica Owusu-Breen. Hän on luonut sarjan Midnight, Texas ja kirjoittanut mm. sarjoja Alias ja Fringe – rajamailla.

Uudella versiolla ei ole vielä kotia, vaan sitä kaupitellaan kaapelikanaville ja suoratoistopalveluille tänä kesänä. Kehittely on varhaisessa vaiheessa, mutta tarkoitus on, että uusi Buffy on afroamerikkalainen Owusu-Breenin tavoin. Hahmokaartista halutaan realistisen monipuolinen ja alkuperäisen sarjan tavoin todellisen maailman ongelmia käsitellään vertauskuvin.

Nuori Buffy on valittu taistelemaan vampyyreitä ja muita hirviöitä vastaan maailmanlopun meiningin kehittyessä. Ensimmäinen tv-sarja on saavuttanut klassikon aseman; sitä edelsi vaisusti menestynyt elokuva.

Whedonin enin huomio on sarjassa The Nevers, jossa 1800-luvun naiset ymmärtävät omaavansa ihmeellisiä kykyjä. HBO tilasi sarjan äskettäin.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Los Angelesiin muutt... Tänään tv:ssä: Anna ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (5 viestiä)

woevnhoewhg

21.07.2018 klo 10.18 10 tykkää tästä

realistisen monipuolinen eli mustia naisia transuja, ja se yksi heteromies
lainaa
Mchuligaani

21.07.2018 klo 11.04 5 tykkää tästä

Onko pakko pilata hyvä ja toimiva? Väkisin pitää saada musta lepakko pääosaan kun kaikki antiheteroseksuaaliset pitää väkisin tunkee joka paikkaan ja antaa ihan väärää kuvaa nuorisolle ja lapsille. Ei siinä että heissä olisi mtn vikaa mutta kun annetaan kuva että heteroita rupeaa oleman vähemmän kuin näitä sateenkaari sankareita. Heillä on Suomessa ainakin todella hyvä olla, niin miksi pitää koko ajan valittaa sortamisesta koska se ei ole totta. Lisäksi nämä marssit ovat kadun valtua pippalot missä liikkuu bile kamaa enemmän kuin missään. Ja sitten nämä meidän kukkahattu tädit paapoo niitä vielä lisää ja esittävät olevansa maailman parantajia vaikka he tekevät sitä itsensä takia jotta voivat juoruilla ja esittää muille että ovat hyviä tyyppejä. Siis tekopyhyys on levinnyt koko ajan enemmän ja ihmiset eivät ole omia itseään vaan menevät tähän muoti-homo-tummahipiäinen leikkiin mukaan ja antavat kaikille jälkikasvuille hienon kuvan että suomalainen hetero mies on katoaa kuvasta. Homoilla on Suomessa parempi olla kuin heteroilla, niin miksi vielä pitää koko ajan heitä hehkuttaa ja antaa heidän vetää kamaa ja juhlia Helsingin kaduilla ihmisten hurratessa. Miksi hetero miehet eivät saa vallata Helsingin katuja ja vetää kamaa ja tuhota paikkoja? Ja pohjat veti tämä jalkapallon mm kisojen studio emäntä korvakoruillaan mitkä olivat isot sateenkaaret. Käsittääkseni selostajana pitää olla puolueeton kaikkia kohtaan, eikä hakea itselleen lisää julkisuutta tekopyhällä esittämällä. Jos olisi esim joku muu laittanut jonkun muun poliittisen ilmaisun, asiasta olisi noussut iso kohu. Kai se on kohta sama laittaa hakaristejä kuvaan vaikka en kannata aatetta mutta mielestäni jos saa ilmaista poliittisia asioita puolueettomasti paikassa niin sitten se pitää koskea kaikkia yhtälailla.
lainaa
Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

21.07.2018 klo 14.08 3 tykkää tästä

Kuvitelkaa sitä paskamyrskyä, kun valkoinen ohjaaja ilmoittaisi etsivänsä nimenomaan valkoista näyttelijää.
lainaa
MadV

21.07.2018 klo 15.53 1 tykkää tästä

Ihan pilalla.
lainaa
huhhuh

21.07.2018 klo 22.30 4 tykkää tästä

"Hahmokaartista halutaan realistisen monipuolinen" *Eli kaikki tytöt on lesboja tai transuja?
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova