Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: miksei sperman käyttöä hiuksissa pidä ylianalysoida

22.07.2018 klo 16.00 | Luettu: 2551 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Sekaisin Marista

Vain Foxilla.

Sekaisin Marista ei viittaa siemennestevitsiin alkuperäisessä julisteessa, mutta vitsistä tuli niin ikoninen, että julisteesta muokattiin uusi versio, jossa hymyilevän Cameron Diazin hiukset ovat pystyssä. Vitsi on se, että Ben Stiller onanoi ennen treffejä purkaakseen paineita (itseasiassa mitään ei kannata tehdä, jos miehiset patterit on ladattu ja saatat toistaa isien virheet), jolloin mälli tarttuu hänen korvaansa ja tietämätön Diaz käyttää sitä hiusgeelinä.

Kevin Smith filmasi vastaavan kohtauksen komediaan Mallrats pari vuotta aiemmin. Smithin näyttelemä Silent Bob ja hänen kaverinsa Jay "osuivat kohteeseen" tirkistellessään naista pukuhuoneessa, mutta Smithiä käskettiin poistamaan vulgääri kohtaus. Smith on hauskimmillaan puhuessaan kokemuksistaan stand-up-tyyliin ja hän on leikillään katkera siitä, että Sekaisin Marista tienasi satoja miljoonia dollareita, kun Mallrats tienasi vain 2.

Maria ohjanneet Farrellyn veljekset eivät säästelleet laakeja, sillä he pelkäsivät uransa päättyvän, jos kaksi leffaa floppaa putkeen. Kivesten jääminen vetoketjun väliin eli toinen ikoninen sketsi perustuu sattumukseen veljesten siskon juhlissa. Kivesten pelastamiseen osallistuva jekkuileva isäpuoli perustuu ohjaajien isään, joka on vastaava poikaystäville pottuilija ja kivesten pelastaja. Kukaan ei sano, että kivekset pitäisi poistaa, mutta sanoma on selkeästi se, että pikkuaivojen lobotomia nuorella iällä ja säännöllinen maskuliinisen myrkyn tyhjennys tekevät päähenkilöstä parhaan valinnan ihanalle Marille.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uutta kuvaa Simpsoni... Teräsmies-sarjoihin ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova