Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: totuus, jonka olet aina tiennyt jättihyttysen näköisistä mulkkuötököistä

23.07.2018 klo 16.00 | Luettu: 1803 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Land of the Lost

Vain kanavalla 5.

Land of the Lost on iso floppi ja studiopomon mukaan "ihan vain paskaa. Ei ole tekosyitä". Paleontologi Will Ferrell (suom. "Urhean miehen testamentti") johtaa retkikunnan maailmaan, jossa on lisko- ja apinamiehiä ja aikaparadokseja, kuten dinosauruksia ja - esihistoriallisia jättihyttysiä? Ne ovat vaaksiaisia. Lue Wikipediaa: vaaksiainen on hyttysen eno. Ferrellin hahmo on niin provosoivan typerä, ettei hän suhtaudu niihin vakavuudella, vaan on päästä hengestään kohtauksessa, joka saa monet voimaan pahoin.


Ajauduin meksikolaiseen pattitilanteeseen vaaksiaisen kanssa viimeksi viime viikolla. "Vaaksiainen ei pure" propagandistien kuten mummoni mukaan, mutta päälle se (vaaksiainen) hyökkäsi tietäen hyvin, etten käytä väkivaltaa ja että se ehtii piiloutua etsiessäni riittävän suuren astian järjettömälle riippakinttuhirviölle, jollaisten vuoksi nukuin peitto silmillä teini-iässäkin. Vain fantasioissani tapoin ne kaikki! Ne ovat kuolleet, joka ikinen! Eivätkä vain miehet, vaan naiset ja lapset myös!

Land of the Lost voitti vuoden huonoimman uuden version kultaisen Vatun. Alkuperäinen 70-luvun tv-sarja näyttää Teletappeja alkeellisemmalta ja Teletappejakin selkeämmin se soveltuu pilviveikoille. Tältä pohjalta Ferrellin tyylin mukaista teennäistä versiota on mahdollista puolustaa. Näyttelijöiden laimean ironiset reaktiot tekemällä tehtyihin tehosteisiin vaativat yhä aineita ollakseen samaistuttavia, mutta sekaan on pultattu vaaksiainen, jotta leirinuotioille nukahteleva hippi säikähtäisi terveeksi.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tom Cruise liian lyh... Mel B kertoo tuoreet... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova