Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: se kuumin Bond-tyttö

20.08.2018 klo 16.00 | Luettu: 3900 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
007 ja kuoleman katse

Vain Nelosella.

En muista, minkäikäisenä näin kuoleman katseen, mutta muistan sen vahvistaneen, että tumma- ja valkoihoiset ihmiset ovat lajitovereita. 80-luvulla Soitinmenojen Heikki Kinnusella oli kaapissa uliseva musta mies, josta hän käytti n-sanaa, mutta puheenaihe oli noin muuten harvinainen. Kun James Bond iski Grace Jonesin näyttelemän May Dayn, kysyin aikuisilta, miten se on mahdollista. He kehuivat Bondia pelimieheksi sivistyneesti, joten asia avautui – ja kaikki on hyvin. Kuoleman katse hyödynsi Jonesin kulttimainetta piristääkseen kaavaansa, joten asenteita se tahtoikin edistää.

Virallista ensirakkauttani eli Mortal Kombatin Sheevaa on verrattu usein Jonesiin. Heillä on vastaava kasvojen luusto ja säälimättömän psykoottinen ilme, mutta Jones on puolet pienempi, joten vertaus on jäänyt hymähdyksen väärtiksi. Muistin vasta hiljattain, että Jones on May Dayna yliluonnollisen vahva. May Day nostaa aikuisen miehen päänsä yläpuolelle ja paiskaa hänet alas, mikä on myös Sheevan virallinen heittoliike. Hö? Ehkei se ole minun vikani, että mieleen syöpynyt öykkärimuija vaikutti käsinkosketeltavalta unelmien täyttymykseltä, kun hänestä tarjottiin fysiikan lakeja noudattava yli kaksimetrinen versio.

Roger Moore ei tullut Jonesin kanssa toimeen. Usean lähteen mukaan Jones toi rakastelukohtaukseen vyötärölle sidotun dildon, jonka hän paljasti Moorelle riisuutuessaan. Ajatus "mikä tuo on" epäilemättä seurasi Moorea hautaan saakka ja se on tuttu myös interdimensionaalisten olentojen ystävien kuumepainajaisista.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vain elämää -ohjelma... Netflix-elokuva Outl... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


172


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova