Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: lapsille suunnattua natsipropagandaa, josta vanhempien on hyvä olla tietoisia

24.11.2018 klo 16.00 | Luettu: 3298 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Kätyrit

Vain kanavalla 5.

Kätyrit on jokseenkin uskomaton elokuva. Itse ilkimyksessä vaikutelma oli se, että laboratoriossa todennäköisesti luodut tonttu-ukot eivät ole sisimmässään pahoja, mutta heidän oma elokuvansa julistaa välittömästi, että he ovat yksisoluisten olentojen valtakaudelta saakka olleet planeetan vastenmielisimpiä nilkkejä: he tukevat aina kammottavinta hirviötä, olipa kyseessä dinosaurus, diktaattori tai superkonna. He palvelivat perseitä seivästävää Vlad Tepesiä ja valloittivat Euroopan Napoleonin sotajoukoissa. Pehmentävää huumoria on se, että he ovat epäpäteviä. Jos joku hakkaisi sinut, mutta törmäisi sitten kavereihinsa, jotka nauraa röhöttivät vieressä, pitäisit niitä kavereita varmasti tosi sympaattisina.

Sinä et tietenkään ole vaarassa. Sinua värvätään. Joku Napoleon, pyh. Historiallisen montaasin jälkeen on absoluuttisesti mahdotonta väittää, että kätyrit eivät tukeneet natseja tai muita moderneja hirviöitä, joiden teot nykyajan maksavat asiakkaat saattavat tuntea luissaan, joten kätyrit muuttavat luolaan maailmansotien ajaksi. Miksi? Koska elokuva sanoo niin. Kymmenien miljoonien vuosien puhtaalle pahuudelle tulee pieni tauko, koska kätyrit näkivät luolan ja tuumivat, että siellä voi asua, kunnes ihmisillä ei ole tähdellisempää tekemistä kuin ihmetellä supersankareita ja -konnia.

Mila Kunis paljastaa komediassa The Spy Who Dumped Me, että hänellä on seksuaalifantasioita kätyreistä. Aivan: mies voi olla polvenkorkuinen yksisilmäinen maksasairas sössöttäjä, mutta jos hän on kaupan päälle vaarallinen psykopaatti, eiköhän joku muija käy kuumana.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ohukaisen ja Paksuka... Armoton sota emuja v... >

Keskustelut (3 viestiä)

Jesuiitta

24.11.2018 klo 16.39 3 tykkää tästä

Do diih.
Natsikortti pelattu, mutta takaviistosta lyödään pöytään Stalin ja Mao, eikä unohdeta Puna-Khmerejäkään. Ai niin, hehän eivät syyllistyneet minkäänlaisiin pahuuksiin. Eiväthän?
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

24.11.2018 klo 16.50 3 tykkää tästä

"tai muita moderneja hirviöitä"
lainaa
KätyriNro33267

25.11.2018 klo 19.14 2 tykkää tästä

Jotkut ihmiset nyt vain löytävät natseja joka paikasta. Jopa sieltä missä niitä ei ole.
Olen tottunut jo tähän nykymaailman menoon. Vähäpäisimmät löytävät natseja jopa persujen puoluetoimistolta, mutta eivät vahingossakaan sieltä, jossa tietyn kriittisen mielipiteen omaavien autoja poltetaan, ikkunoita rikotaan, yritetään vahingoittaa näiden yrityksiä ja hyvä ettei uuniin heitetä.
Mutta se on sitä parempaa väkivaltaa?
Heil Li!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova