Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Jackie Chanin seksuaaliseen ahdisteluun tarvitaan kaksi Hollywood-sikaa

22.10.2018 klo 17.00 | Luettu: 1862 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Rush Hour 3

Vain Subilla.

Kiinalainen ja amerikkalainen kyttä ovat seikkailleet molempien reviirillä. Mitä hauskaa tapahtuukaan, kun he matkaavat Eurooppaan - yhdessä seksuaalisesta ahdistelusta syytetyn ohjaaja Brett Ratnerin kanssa? #metoo tapahtuu. Kun töykeät ranskalaiset poliisit tutkivat sankareita kovakouraisesti, se on alaikäisen raiskauksen johdosta maanpakoon päätynyt ohjaaja Roman Polanski, joka pukee kumihanskan käteen. Seuraavassa kohtauksessa kytät ontuvat irvistellen.

Polanski on sarjan fani ja hän pyysi päästä mukaan kuultuaan, että kolmonen kuvataan maassa, joka ei palauta konnia Yhdysvaltoihin. Ratner suostui mielellään ja sormen työntäminen pääosapoikien pyllyihin on tehtävä, jonka hän Oscar-palkitulle kollegalle kehitti. Polemiikin vuoksi Polanskin nimeä ei mainita amerikkalaisen version lopputeksteissä. Se on hienovarainen veto ottaen huomioon, että Polanski menetti Oscar-akatemian jäsenyyden vasta tänä vuonna (40 vuotta pakonsa jälkeen).

Jackie Chan ja Chris Tucker ovat toipuneet ja nelonen on tulossa. Kesäisten juorujen mukaan Ratner on levittänyt tietoa, että hän palaa ohjaajaksi, vaikka hänen kanssaan työskentelyä on kuvailtu itsemurhaksi tässä vaiheessa (alle vuosi syytösten jälkeen) ja studio löi välit poikki. Nelosta on kehitelty ikuisuus ja suunnitelma meni hetkeksi jäähylle Ratner-skandaalin vuoksi, mutta sarjan tuottaja Arthur Sarkissian on pitänyt liekkiä yllä.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ritchie Blackmoren R... Ozzy Osbourne paljas... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova