Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: eroottista jännitystä, jonka jälkeen joudut katsomaan puolet leffasta pornosaitilta

09.09.2018 klo 18.00 | Luettu: 8680 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Basic Instinct 2

Vain Livillä.

Basic Instinct 2 on heikoimmin menestynyt ison hitin jatko-osa Yhdysvaltain lippuluukuilla. Julisteessa Sharon Stone lupaa vilauttaa uudelleen 14 vuotta ja 3 lasta myöhemmin. Ehkä jonnekin mainoslauseen "kaikki kiinnostava alkaa ajatuksissa" alle olisi kannattanut heittää selvennys "jälkikasvu on adoptoitu".

Sen sijaan, että muovilla jatkettua, mutta yhä näyttävää Stonea himoitsisi Kurt Russell tai Pierce Brosnan, jotka yritettiin saada mukaan, miespääosan nappasi keskimääräistä nettitoimittajaa siiselimäisempi David Morrissey, joten projisointikin menee poskelleen. Autokauppiaan olisi turha virkkoa "itsellänikin on Saab" tai Saabin "antaisin kauppiaankin ajella", jos kauppiaalta uupuu karisma. Muistatko, kun Stonen kolmekymppistä reikää ihaili Seinfeldin Newman, joka hikoili kuin sika? Hänkin on helposti alfa Morrisseyhin verrattuna.

Nettiin on vuotanut useassa erässä rajumpia seksikohtauksia kuin leffassa nähdään. Poistetuilla kohtauksilla on oma IMDb-sivu, mutta se viittaa pidennetyn version DVD:llä julkaistuun 20 minuutin montaasiin, jossa nähdään kadonnut kolmen kimppa, mutta ei kaikkea. Tuotanto oli ongelmallinen, mutta kun kamera lopulta pyöri, Stone tahtoi irrotella ja hän on itsekin kysynyt, mihin kaikki villi kama jäi. Ensimmäiseen osaan filmattiin niin paljon eroottista materiaalia, ettei yhtään kohtausta tarvinnut poistaa, vaan niitä hiottiin, kunnes vanhempainjärjestön punasteleva impi antoi luovutusvoiton.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 64-vuotias Christie ... Janni Hussi blogissa... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

10.09.2018 klo 21.14 1 tykkää tästä

Ei taida Stone tehdä enää kolmatta osaa, ainakaan ilman sijaisvartaloa. Tai mistäpä tuon nykykuntoa voi tietää, tai mitä yleisö nykyään haluaisi nähdä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova