Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: ulkomaanpellet kuriin!

17.07.2018 klo 17.00 | Luettu: 688 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Men in Black - miehet mustissa

Vain Subilla.

Vuosi 1997 oli lupaava englantia heikosti ymmärtävien eläimiinsekaantujien näkökulmasta, mutta seksiskandaalista kertova Wag the Dog paljastui poliittiseksi satiiriksi ja Men in Black - miehet mustissa on sci-fiä. Toisaalta juuri maalla löydettiin lohtua siitä, että Men in Black kertoo maahanmuuton kovaotteisesta rajoittamisesta.

Kun viraston tehtävä on huolehtia pääasiassa hyväntahtoisista avaruusolennoista, on melkoista propagandaa poseerata julisteessa pyssyjen ja tonnin aurinkolasien kanssa ja ilmoittaa, että me suojelemme maata ulkoavaruuden pohjasakalta. Men in Black on muutakin kuin ICE (jäätävän viilee kyttäsankarijärjestö, joka on tänä kesänä onnistunut hukkaamaan lapsia), mutta terrorismipelon kärjistyessä he pahoinpitelevät mamuja rutiinilla tietoja kerätessään.


Näen enemmänkin asiayhteyksiä, mutta en kykene ratkaisemaan puzzlea 33 asteen helteessä. Tuon videon voi rajata näyttämään myös "mustiin menemiseltä". Huhun mukaan ohjaajaksi harkittiin Quentin Tarantinoa, jonka Reservoir Dogs kertoo koiramiehistä mustissa? Hinghh...! Kirjoittaisin mieluummin kolumnin "jos tykkäät kesästä, haista m****u v***u", vaikken ole edennyt otsikkoa pidemmälle ja senkin pitäisi liittyä elokuviin. Todennäköisesti omassa suvussani on ihmisiin sekaantuneita ulkomaanpellejä jääplaneetalta. Nyt juttu on ehyt.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Seksikkäimmäksi väit... Kuvernaattori Schwar... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti

46890

Tampere Film Festival 6th-10th March 2019
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova