Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: hetki, jona Dwayne Johnson kyllästyi nössöilyynsä

06.10.2018 klo 17.50 | Luettu: 1525 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Faster

Vain kanavalla 6.

Komedia Hammaskeiju ei ole ainoa leffa, joka laukaisi Dwayne Johnsonin keski-iän kriisin, ja hän oli suostunut toimintaelokuvaan Faster ennen sen ensi-iltaa, muttei kauniita satuja voi kärjistämättä kertoa. Nämä ovat faktoja: Johnson aloitti Fasterin kuvaukset pari viikkoa Hammaskeijun ensi-illan jälkeen ja antoi potkut agenteilleen, jotka eivät ymmärtäneet hänen uutta visiotaan. Hänestä tulee planeetan isoin tähti.

Faster on kelpo leffa: suoraviivainen kostojännäri draamaohjaajan kosketuksella. Se floppasi, mutta vuotta myöhemmin Johnson oli mukana Fast & Furious 5:ssä, joka oli myös muille näytön paikka ja historiallinen hitti. Piakkoin "The Rock" Johnson - jolle olin antanut uuden lempinimen "The Limp Cock" Johnson ("veltto penis penis"? Englannin numeroni oli 7) - sai Hollywoodin lehdiltä lempinimen "Franchise Viagra", koska hän pelasti muitakin velttoja sarjoja.

Johnson oli kauan ennen näitä julkisuuteen tottunut painitähti, mutta Fasterin ja Fastin aikoihin lempeän nallen naamassa oli vielä näyttämisen halusta lähteviä aggressioita. Yhdessä Faster-haastattelussa hän ei hyväksy sitä ajatusta, että kosto on väärin, koska tottahan kosto voi tuntua hyvältä, jos joku on kaiken menettänyt, ja toisessa hän perhekomediansa mainittuaan ilmoittaa arvostavansa eniten äijäilyä, eli käsikähmää kulman takana, jos asioita ei saada suusanallisesti sovittua. Testosteronin tuotanto heikkenee keski-iästä lähtien, mutta elämän voi pelastaa viimeisillä paukuilla.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Roger Murtaugh on vi... Tänään tv:ssä: Samue... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova