Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Joulupukki riehuu munasillaan juuri ennen lastenohjelmaa

23.12.2018 klo 12.30 | Luettu: 3611 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Rare Exports

Vain TV2:lla.

Siteeraan amerikkalaisia kriitikoita: "tässä elokuvassa nähdään Joulupukin penis, siis aikuisen miehen penis. Muistinko mainita, että penis nähdään? HEH! Minäkin näin vanhan ukon peniksen! Omaakaan penistä en ollut nähnyt!" He pitivät leffasta. Siitä päätellen Pohjois-Amerikan markkinoille kannattaisi tehdä draama, joka perustuu yksinkertaisesti tähän päivään. On 23. joulukuuta Suomessa. Perheet kerääntyvät katsomaan ohjelmaa Joulukalenteri: Maukan ja Väykän ensimmäinen joulu. Ei se vielä ala. Telkkarissa heiluu vesikauhuisen tappaja-Joulupukin kyrpä. Normipäivä.

Jos penis ja parikin leffaa on jo nähty, kiitelty tekele on vaisua roskaa, joka ei pärjää edes alkuperäiselle lyhytelokuvalle. Joulupukki on hirviö ja kuten nimi paljastaa, siitä voidaan tehdä vientituote. Pukki on ollut psykopaatti usein aiemminkin ja hirviö vientituotteena oli aiheena jo King Kongissa. Saman tarinan saa kertoa omin maustein, mutta kun idea on luoda tavaratalojoulupukkeja muinaisista hirviöistä, on hölmöä jättää pois se kuuluisin, kohahduttavin ja tyydyttävin King Kong -vaihe, eli idean kostautuminen.

Katsoin Maukan ja Väykän edellisen jakson varmistaakseni, ettei sekin ole joku ironinen mustan huumorin harjoitelma. Tuhti muori harjoitteli näytelmää ja ylpeänä kuvaili itseään jo syntyjään viisaaksi ja kauniiksi kissaksi, kun alalle yritti änkeä jänis, eli pipolla naamioitunut Juice Leskinen. Jäniksestä tuli välittömästi popräptähti, joka käski kaikkia vaipumaan transsiin. Ehkä lasten on tarkoitus olla nukkumassa, ei tästä maasta ota tolkkua.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tänään tv:ssä: vasta... Oikea Shaft, selibaa... >

Keskustelut (1 viestiä)

GG11

24.12.2018 klo 00.02

Alkuperäiset lyhärit löytyvät alta.
https://vimeo.com/16878465
https://vimeo.com/16878867
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova