Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: mene hoitoon, Stallone, olet kännissä

20.09.2018 klo 16.00 | Luettu: 2250 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
D-Tox

Vain kanavalla 6

Sylvester Stallone palaa aina, pudotakseen korkealta sinne, mistä palata. Cop Landin ja Rocky Balboan välisen vuosikymmenen eräs huipentuma tai alentuma on D-Tox, joka yrittää tehdä sanasta "detoxification" eli "katkaisuhoito" sigamageen. D-Tox on mesta, jossa cännizzä olevat yuob0t hengailevat, tiätsä? Stallonen hahmo on sellainen: sarjamurhaajaa epäonnisesti jäljittänyt poliisi päätyy alkoholisoituneiden kyttien klinikalle korpeen. Kun murhaaja seuraa, potilaat muistavat olevansa (epäpäteviä) ammattilaisia.

Stallonen mukaan näyttelijät vaikuttivat olevan matkalla katkaisuhoitoon, kun muu tiimi heilutteli heille detox-kylttejä lentokentällä. Se oli enne. Testiyleisö ei syttynyt, joten osa leffasta kuvattiin uusiksi yli vuotta myöhemmin, minkä jälkeen studio antoi periksi ja tarvittiin toinen levittäjä, ennen kuin leffa dumpattiin muutamaan teatteriin. Osana joukkopakoa osa tuottajista veti nimensä projektista pois.

Traileri kannattaa katsoa: siinä on leffasta poistettua alastomuutta ja siitä voi päätellä, kuka on tämän "psykologisen trillerin" murhaaja. "Trillerit" olivat Stallonen keski-iän kriisi, joka katkesi, kun hän huomasi olevansa hirveä pumppu papparaiseksi ja teki Rocky Balboan ja Rambon. Vauhdikas Assassins on trilleri Stallonen mukaan, koska hän tappaa vain yhden henkilön, ja D-Tox ja monet muut pätkät jatkavat ajatusta kömpelömmin.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Genesis-mies Steve H... Daredevil palaa: päi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova